Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek min múlik a jó (másik nem számára vonzó) külső?
Sikeresség=kisugárgzás
sikeresség=pénz
pénz=kisugárzás
kisugárzás=siker a nőknél
Azért azt szögezzük le, hogy az egészséges külső és a divatos külső nem egy és ugyanaz! Az egészség az úgymond etalon, egyféle egészség van, fehér fogak, egyenes hát, meg a többi. Ez nem vaj, tulajdonképpen elvárható is, de ha valakinek kisebb ilyen hibái vannak, hát napuffneki, ha tud, segítsen rajta, ha meg nem, akkor úgyse tud mit csinálni.
A lényeg a másik fajta, az ún. divatos külső, ahol sokan elkövetik azt a hibát, hogy erről is azt hiszik, hogy csak egyféle a jó. Pedig nem. Úgyhogy tök felesleges ideálképeket kergetni. Ezek a híres átváltoztató műsorok meg.. szégyen, amilyen emberek ott adják a tanácsokat. Egy bizonyos stílusba erőltetik bele az összes delikvenst, aztán elvárják, hogy mindenkinek tetsszen. Pedig nem nem tetszenek. Há-há.
Szerintem meg ez úgy hülyeség ahogy van. Én fiatal vagyok, de erősen kopaszodom és emiatt teljesen leborotváltam a fejem, tehát még csak hajam sincs. Csomó tömött fogam is van, nem vagyok valami vastag gyerek sem, najó, totál esetlen sem, de alfahímnek semmiképp sem nézek ki.
És mégis volt nőm, amikor nagyon akartam! Na szerinted hogyan? Egy fillért nem költöttem sem fodrászra, sem szolira, sem ilyen baromságok!
Csak amikor beszélgettem valakivel, nem azon agyaltam, hogy "úristen rosszul áll egy hajfürtöm, namost biztos nem tetszem neki".....
Ne gondolj arra, hogy nem tetszel neki, és akkor nem is fogod bevonzani a negatív dolgokat! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!