Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz valaki vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki vonzó a másik számára és valaki meg nem vonzó?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok, ami miatt egy nőnek vonzó lesz az adott pasi vagy éppen hogy nem vonzó. (genetika, egyiknek jobb génjei vannak, több a férfi nemi hormon egyikben stb stb)

Tudom mindenkinek más a szép vonzó de azért van egy átlag.

Pl: ő ( [link] hozzá a legtöbb nő nem vonzódik.

Ő ( [link] pedig a legtöbb nőnek vonzó

2013. márc. 30. 01:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jáksó simán csúnya mint a halál, ő objektíven szemlélve is egy zs kat. hímegyed. Ő az a férfitípus, aki ha a földkerekség egyetlen hímje lenne, akkor se kéne és ezzel alapvetően minden nő így van. G. Clooney jó csávó, de nekem mégsem az esetem. Hogy mitől lesz valaki vonzó egy másik ember szemében, nem lehet igazán megmondani; elég bonyolult evolúciós illetve lélektani körülmények szabályozzák. Nekem speciel a világos bőrű, világos szemű, barnás hajú, kifejezetten szép arcvonású, magas férfiak az eseteim, majdnem minden eddigi pasim ilyesmi típus volt.
2013. márc. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!