Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok mi számít könnyűvérűségnek egy nőtől?
@20:29-es:
Érdekes volt amit írtál a könnyűvérűségről, mert tapasztalataim szerint a nők intim szférájába nehezebb bejutni, mivel magasabb elvárásokat állítanak. Kicsit részletesebben:
Vegyünk egy szép nőt, mondjuk olyat, aki hasonlít Megan Fox-ra [szerintem ő nagyon jól néz ki, nem tudom, neked is az ideállod-e]. Ez a csaj egészen biztosan nem fog mindenkivel összefeküdni, mivel tudja magáról mennyit ér, ezért magas elvárásokat állít a fickók elé. Ennek evolúciós okai vannak, gondolom nem szükséges magyaráznom. Már Darwin is leírt egy olyan megfigyelést, ahol a nőstény végül a győztes hímmel párosodott, nem pedig a vesztessel. Tehát egy ilyen típusú nő az alfahímmel bújik ágyba, abból meg rendszerint kevés van egy társasági összejövetelen. Tehát a szép nők "könnyűvérűsége" csak látszólagos, valójában nem egyszerű őket megkapni. Persze egy alfahím pont attól alfa, hogy le tud venni egy ilyen nőt a lábáról, de nála is igaz, hogy gyakorlás teszi a mestert.
Ettől függetlenül valóban van olyan nő, aki igénytelen abban az értelemben, ahogy te használtad ezt a szót, de azok szerintem azok alapból igénytelenek az élet más területein is, nincsenek magas elvárásaik. Olyat legalábbis még nem tapasztaltam, hogy egy 10 pontos nő mindenkivel kefélt volna. És az az igazság, hogy szerintem még a nem olyan szép lányok is válogatósak.
"Kissé úgy tűnik, mintha te azt tekintenéd a standardnak, hogy az ember szeretne ilyen szabadosan élni, ez a normális, míg aki nem teszi az elnyomja, lekorlátozza saját magát, miközben mélyen ő is akarja.
Én amit normálisnak tekintek az a férfiak és a nők közt lévő szexuális kapcsolat. Hogy ezt milyen mértékben élik ki, az már mindenkinek a saját dolga. A beteges korlátozást viszont nem tekintem normálisnak (pl. házasság előtti szex tiltása.)
Még valami: az első komment kissé gúnyosra sikeresedett, elnézést kérek, ha valakit megbántottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!