Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is titkoltok perverz szexuális vágyakat a barátnőtök/feleségetek elől mint a hétpecsétes titkot?
Igen sajna vannak dolgok amiket nem mernek elmndani!
Így csak ábránd marad!
Nem, a barátnőm minden vágyamat ismeri, és ki is elégíti, egy kivétellel - a prosztata masszázst nem vállalja. Az anál egyébként sem a mi világunk. Amikor szóbahoztam, rögtön tiltakozott, és én azt mondtam neki, hogy rendben. Nem vágyom annyira rá, hogy ebből ügyet csináljak; csak kiváncsi voltam rá.
Később, más miatt, volt egy pár nap mosolyszünet, én nem közeledtem, és egyszer csak azt mondta: és ha megcsinálom neked? Nevettem rajta, és nemet mondtam. Nekem nem kell az amit kényszerből csinál.
Nem, mert nincs olyan, amit nem lehetne elmondani.
Az viszont igaz, hogy sok kolléga, ezért csalja a párját. Otthon, a kedves gyengéd szex. Más nőkkel meg minden fantáziát megcsinálnak. Azt mondják, ha a nőnek nem tetszik, mehet, majd jön más nő. A párjukat viszont nem akarják elveszteni egy ilyen végett.
Azért ez kiábrándító. Vagy ribi leszel vagy megcsalnak. Vagy a te seggedben akarnak turkálni, vagy te turkálj a másikéban.
Néha olyan jó lenne egy aszexuális férfi.
Osztom 8-as véleményét, azért vannak meredek dolgok!
Ri-binek kell lenni ahhoz, hogy ne csaljanak vagy hagyjanak el?
Persze. Szerintem mindenkinek van olyan fantáziája, ami nem fér bele az "etikai" határokba.
Pl. én imádom szopogatni a ciciket, akár órákon keresztül is tudnám csak azt csinálni, de a lány előbb utóbb unná a dolgot, meg elég nagy önzőség lenne, így vissza kell fognom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!