Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, nálatok mi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok mi számít könnyűvérűségnek egy nőtől?

Figyelt kérdés
Buliban csók, tipi-tapi szerintetek az?
2017. febr. 12. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Már az is, ha mással flörtölget. Ne tegye. Tapi, csók egyértelmű ribiség. Szóval csak következetesen! :)
2017. febr. 12. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
en mar azt mondom hogy ma mar az jo ha oral es szex nincs akkor az mèg semmi...en kivagyok ilyenektöl: 20eves es 10 csavoval volt.. 25 es 15el
2017. febr. 12. 18:10
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha minden buliban mással spárol meg tipi-tapizza az eléggé gáz már nálam.

30/f

2017. febr. 12. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Én nem vagyok olyan erkölcscsősz és prűd, mint sok pacák, nem gondolkodom ilyenben, hogy "könnyűvérűség".

Én azt mondom, egy nőnek joga van kiélni a szexuális vágyait akkor, és ott, ahol akarja, főleg akkor, ha szingli. Ebben semmi rossz nincs.

Nekem például volt olyan csaj az életemben, akinek a viselkedésén bizonyára sok erkölcscsősz megbotránkozna, mert én smárolgattam vele, fogdostam a seggét, noha nem is jártunk. Kérdés, miért fáj ez nekik? Gondolom azért, mert nekik nem engedte volna a csaj, nekem meg igen...

2017. febr. 12. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem fáj. Felőlem azt csinál a nő amit akar azt él ki amit akar. Mivel monogám vagyok és komoly kapcsolatot keresek, nálam ez kockázati faktor.

30/f

2017. febr. 12. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:

# 4: Nem. Arról van szó, hogy neked nincs igényed egy önmagát és a szexualitást megfelelően tisztelő, igényes nőre, míg nekem van. Szándékosan kerülöm a könnyűvérű nőket, nem kényszerből.

De mindemellett ha te ettől érzed jól magad, nekem mindegy. Nem megyek oda máshoz számonkérni, hogy miért nem úgy él, ahogy az nekem tetszik, szimplán csak elkerülöm az ilyet, amihez minden jogom megvan.

2017. febr. 12. 19:04
 7/11 A kérdező kommentje:
A szituáció egyébként az volt, hogy tetszettünk egymásnak a sráccal egy ideje és úgymond összehoztak minket egy házibuliban. (Szex meg ilyesmi nem történt, nem is engedtem neki sokat.)
2017. febr. 12. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha olyannal szexel vagy smárol, aki nem a pasija. Egyébként nincs ezzel semmi baj, ilyen nők is kellenek, de ők csak szexre alkalmasak, nem pedig párnak, feleségnek, anyának.
2017. febr. 12. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:

"# 4: Nem. Arról van szó, hogy neked nincs igényed egy önmagát és a szexualitást megfelelően tisztelő, igényes nőre, míg nekem van. Szándékosan kerülöm a könnyűvérű nőket, nem kényszerből."

>Természetesen érthető számomra, hogy te másképp látod a dolgokat, hiszen nyilvánvaló, hogy mások az értékrendjeink. De nagy többségében úgy gondolom, hogy általában azok a pacákok szoktak "r*ban*ozni", akik nem kaphatják meg a nőket. A sikeres fickók, akiket ismertem/ismerek és tanulok tőlük a mai napig is, sosem ítélkeznek a nők felett, ezért is van az, hogy keresik a társaságukat. Azt meg nem értem, hogy az igényesség és a szexualitás tisztelete hogyan jön ide. Illetve valahol mégis csak értem, hiszen az európai nemzetállamok az egykori Római Birodalom romjain alakultak meg, amely utolsó évtizedeiben már keresztény volt, ezért magába olvasztotta a szexualitásra vonatkozó ókori keresztény tanításokat is. Európa éppen ezért tudtán kívül is keresztény értékeket képvisel, amelyek egy részével egyet is értek, míg másikkal nem. Én például nem tartom igénytelennek azokat a nőket, akik megélik a szexualitásukat és nem állítanak fel maguknak szabályokat, korlátokat. Az igényesség nálam az ápoltsággal van összefüggésben.

"De mindemellett ha te ettől érzed jól magad, nekem mindegy. Nem megyek oda máshoz számonkérni, hogy miért nem úgy él, ahogy az nekem tetszik, szimplán csak elkerülöm az ilyet, amihez minden jogom megvan."

>Ahogyan nekem is teljesen mindegy, hogy te milyen erkölcsi értékek alapján választod meg a barátnődet, vagy értékeled a nőket. Ahogyan viszont te igénytelennek tartod azokat a nőket, akik megélik a szexualitásukat akár egyéjszakás kalandok kíséretében is, úgy én is megfogalmazom a saját véleményem, hogy szerintem ez egy prűd hozzáállás. De amíg mindannyian tiszteletben tartjuk a másik véleményét, addig ezzel nincs baj.

2017. febr. 12. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9: Igényesség alatt azt értem, hogy az ember megválogatja-e, hogy kivel osztja meg a szexualitását. A könnyűvérűségben benne van, hogy "könnyű", tehát nem nehéz bejutni az ő intim szférájába, nem állít magas minőségi elvárásokat, így több ember megfelel, és mivel az emberek nagy része nem illik össze magas szinten a másikkal, ezért az így könnyen szerzett élmények valószínűleg alacsony minőségűek lesznek. Lehet, hogy neki ez az alacsony minőség már megfelelő minőségnek számít - majd ő eldönti. De nekem meg alacsonynak számít, így ezért nem akarom vele átélni. Nekem is vannak elvárásaim a szexualitás megéléséhez, törekszem arra, hogy jó legyen, és egy könnyűvérű nővel nem lenne jó, hiába bármennyire tapasztalt, mert nálam a 'jó' nem ezen múlik.

Apropó, szexualitás megélése. Kissé úgy tűnik, mintha te azt tekintenéd a standardnak, hogy az ember szeretne ilyen szabadosan élni, ez a normális, míg aki nem teszi az elnyomja, lekorlátozza saját magát, miközben mélyen ő is akarja. Remélem csak félreértem, és valójában te is elfogadod, hogy az ember belső igényei is lehetnek mások, és van, akinek abszolút nincs a könnyűvérűségre igénye, és nem korlátozza le magát azzal, ha nem úgy él.

Szerintem egyezzünk meg abban, hogy a könnyebb vérű, és a nehezebb vérű emberek másként látják ezt a kérdést, és általában nehezen érzik át a másik oldal szempontjait. Nem feltétlenül lesz valamelyik oldal rossz, de ettől függetlenül nem illene össze két, ellentétes nézeteket valló ember e téren.

2017. febr. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!