Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy párkapcsolatban 1 hónapot szeretnék várni az első szeretkezéssel?
25 évesen összejöttem egy velem egykorúval. Akkor végeztem el az egyetemet és az volt az első kapcsolatom. Csak pár napja ismertük egymást, de rengeteg időt töltöttünk együtt és hát pár nap után el is csattant az első csók.
Én elmondtam a fiúnak, hogy szeretnék 1 hónapot várni az első szeretkezésünkkel, mert nagyon rövid idő alatt jöttünk össze és mielőtt egy ilyen élményt megosztok vele, jobban szeretném megismerni (plusz az említett indok miatt bennem volt, hogy 1-2 alkalomra jó leszek, aztán eldob).
Ő ezt elfogadta, sőt, helyeselte is. De 1 hét után elkezdett nagyon nyomulni. Pl letepert az ágyra csók közben és tényleg olyan stílussal nyúlkált hozzám, hogy tudtam, pár perc és szeretkezünk és mindig rá kellett szólnom, hogy még ne. De ezt egy nap többször eljátszotta. Első pár rászólásnál észbe kapott és bocsánatot kért, de utána már csak azt ecsetelte, hogy igazán megengedhetném neki.
Neki egy idő után elege lett és nagyon gorombává vált velem én meg az új énjétől megundorodtam (mármint ettől a lekezelő, beszólogató, stb modorától) és a kapcsoltunk 3 hetet ért így meg.
Most 27 leszek, azóta nem volt kapcsolatom, de szeretnék egy társat a jövőben. Csak én tényleg nem szeretném az első napokban letudni az első szeretkezést, olyan kapcsolatra vágyom, ahol magam miatt kellek a páromnak.
Vagy ez nagyon gáz, hogy felnőtt létemre egy kapcsolat kezdetekkor nem megyek bele azonnal a szeretkezésbe?
29 vagyok, nem szexeltem még. De ezek szerint bármit mondok, hazug vagyok.
Persze, hogy nekem is vannak vágyaim, de nem fogok kiállni a sarokra, hogy valaki dugjon meg, mert bizsereg. Nekem akkor is kell bizalom a szexhez. Elhiszem, hogy van, aki anélkül is élvezi, engem nem zavar, de lenézni a másikat...
#22: ez önmagában érthető és jogos, de a kérdező nem írt ilyesmiről, sőt.
"...1 hét után ... leteper és én ezt nem érzem kellemesnek"
"...hiába próbálkozott, ... én még nem éreztem a bizalmat és nem tudtam volna nyugodt lélekkel odaadni magam."
Tehát itt kifejezetten arról van szó, hogy a nő nem akar még szexelni, nem bizsereg neki, nem kívánja. Még idő kell(ett volna) neki.
Szóval hiába beszélünk erről, mert nem ez a helyzet, csak belevontuk ezt is...
25: jó meglátások, de nem is a régi fiú volt a kérdés hanem a következő.
A régi nyilvánvalóan hülye volt, elég ennyi róla: "Ő ezt elfogadta, sőt, helyeselte is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!