Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ciki, ha egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy párkapcsolatban 1 hónapot szeretnék várni az első szeretkezéssel?

Figyelt kérdés

25 évesen összejöttem egy velem egykorúval. Akkor végeztem el az egyetemet és az volt az első kapcsolatom. Csak pár napja ismertük egymást, de rengeteg időt töltöttünk együtt és hát pár nap után el is csattant az első csók.

Én elmondtam a fiúnak, hogy szeretnék 1 hónapot várni az első szeretkezésünkkel, mert nagyon rövid idő alatt jöttünk össze és mielőtt egy ilyen élményt megosztok vele, jobban szeretném megismerni (plusz az említett indok miatt bennem volt, hogy 1-2 alkalomra jó leszek, aztán eldob).

Ő ezt elfogadta, sőt, helyeselte is. De 1 hét után elkezdett nagyon nyomulni. Pl letepert az ágyra csók közben és tényleg olyan stílussal nyúlkált hozzám, hogy tudtam, pár perc és szeretkezünk és mindig rá kellett szólnom, hogy még ne. De ezt egy nap többször eljátszotta. Első pár rászólásnál észbe kapott és bocsánatot kért, de utána már csak azt ecsetelte, hogy igazán megengedhetném neki.

Neki egy idő után elege lett és nagyon gorombává vált velem én meg az új énjétől megundorodtam (mármint ettől a lekezelő, beszólogató, stb modorától) és a kapcsoltunk 3 hetet ért így meg.

Most 27 leszek, azóta nem volt kapcsolatom, de szeretnék egy társat a jövőben. Csak én tényleg nem szeretném az első napokban letudni az első szeretkezést, olyan kapcsolatra vágyom, ahol magam miatt kellek a páromnak.

Vagy ez nagyon gáz, hogy felnőtt létemre egy kapcsolat kezdetekkor nem megyek bele azonnal a szeretkezésbe?

2017. febr. 11. 22:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Nőként ezért is nehéz szűznek lenni egy bizonyos kor felett, mert a férfiak nem fognak tökörészni.
2017. febr. 12. 01:18
 12/27 anonim ***** válasza:
34%

Van még ilyen nő? Tényleg létezel?????

Én azt mondom, hogy ne mondjál egy hónapot, hanem csak azt, hogy neked sok idő kell. De akkor se add magad előbb, ha te is akarod. Így a hónap letelte után sem mondhatja, hogy "lejárt a próbaidő".

Minél előbb adod magad, annál értéktelenebb leszel a szemében. Persze ha már másnak adtad magad hamarabb, akkor csak álszent vagy, és értéktelen leszel neki, akármennyit is váratod.

39F

2017. febr. 12. 01:19
 13/27 anonim ***** válasza:
45%

"Minél előbb adod magad, annál értéktelenebb leszel a szemében."

Betegesnek tartom abban mérni egy ember értékét, hogy hány napig NEM szexel! Ez valami extrém prüdéria.

A kamaszkori szerelmeimet leszámítva egy kapcsolatom minőségét elég jól előrejelezte, hogy mikor szexeltünk. Nem, nem az, hogy milyen későn. Hanem hogy milyen korán! A legjobbak azok voltak, amiken maximum a harmadik randin szexeltünk. Ha egy kicsit gondolkodnál te is és a kérdező is, akkor rájönnétek, hogy ez azért elég kézenfekvő. Szexuális vonzalom nélkül nem létezik párkapcsolat. Minél nagyobb a vonzalom, annál gyorsabban szexelünk.

"olyan kapcsolatra vágyom, ahol magam miatt kellek a páromnak."

Addig filozofáltál ilyen kamaszos elképzeléseken, hogy végül 10 év lemaradásban vagy érettségben a korosztályodhoz képest. Soha az életben nem magad miatt fogsz kelleni a párodnak, hanem amiatt mert KETTEN jó párost alkottok. Igen, többek között, azért mert jól passzoltok szexben!

2017. febr. 12. 02:00
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Én nem értem a kiakadókat, komolyan... biztos túl régóta vagyok házas, de "az én időmben" egy hónap várakozás lóf.@sz volt, senki nem volt kiborulva rajta. Nem keféltünk orrba-szájba mindenkivel, aki szépen nézett ránk, de ez nem is volt baj... ugyanis a férfi sem alacsonyította magát érzelmek nélküli baxógéppé (nekem ne mondja senki, hogy pár nap alatt végzetesen beleesett). Nyilván általánosságban beszélek. Most meg azon háborognak itt egyesek, hogy mi az, hogy a kérdező pár napos (!!!) ismeretség után nem teszi szét a lábát... agyam eldobom, mik vannak. Tényleg ez a norma, a sztenderd, h egy nyomorult hónapot nem lehet várni??? És akkor meg vannak sértődve a kedves férfiak, ha azt gondoljuk, hogy csak baxni akarnak...? Ki érti ezt...

Kérdező, rohadtul nem ciki! Nyilván (asszem írtad is a kommentedben) nem naptárral a kezedben számolgatod, hogy mikor jár le a szigorúan 30 nap. Ennél a pasinál ki is bújt az a bizonyos szög: az hagyján, h ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, undorító stílust/hozzáállást produkál, de ami ennél is rosszabb, hogy már a kapcsolat leges-legelején magasról letojta, amit mondtál, egyáltalán nem tartotta tiszteletben a kérésedet/vágyaidat, mindezt úgy, hogy előre megbeszéltétek... mi lett volna itt később, bele se merek gondolni.

Én nem tudom tényleg, h ma hogy megy ez, de őszintén nem értem a kiakadókat. Mióta nem köztudott, hogy a nőnek időre van szüksége az érzelmek kialakulásához? (Ahogy egyébként a férfinak is, csak - ahogy a fentiek mutatják - ők anélkül is baxnának ezerrel) Mióta nem tartja a férfi tisztetetben a partnere vágyait? Hogy akarja úgy "meghódítani", hogy közben látványosan magasról sz@rik a nőre? Áhh nem értem én ezt a kifordult logikát, komolyan.

Azért nyugtassatok meg kérlek, hogy az előjáték még létező fogalom! Hogy néhány férfi legalább annyit tud, hogy a nőnek (biológiai okokból!) "nehezebb" felizgulni, máshogy működik, más az "izgalmi görbéje"... ezt még tudja valaki...?

2017. febr. 12. 08:29
 15/27 anonim ***** válasza:
#2 ja, ezek szerint akkor te mindenkivel elfeküdtél az 1-2. randin mert a szex szerves része a kapcsolatnak?
2017. febr. 12. 08:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Egy percig ne bánd, hogy nem feküdt és le egy ilyen bunkóval, ha az ágyban is ilyen önző, és ennyire nem figyel rád, úgyse élvezted volna.

És a következő pasival is akkor feküdj le, amikor TE is vágysz rá. Csak annyi, hogy ne kösd ki előre, hogy egy hónap. Egyszerűen mondd azt, hogy neked érzelmek és bizalom nélkül nem megy.

Akinek ez nem tetszik, attól jobb is, ha megszabadulsz.

2017. febr. 12. 08:51
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

Nekem ez kb olyannak tűnik, mint ha egy szűz lány írását olvasnám minimum. Lehet csak én vagyok túl vérmes, de a párommal a második találkán egymásnak estünk már. (az elsőt is alig bírtuk ki)

Igaz, itt nem volt egyoldalú nyomulás, nagyon is akartuk mindketten. Fél éve egy pár vagyunk.

26/F / 40/N

2017. febr. 12. 09:00
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

Le lehet pontozni, lehet fikázni, nem érdekel. ;)

Igen, ciki, bár nem tudom ez-e a legjobb szó rá.

Én pillanatok alatt koptatom le az ilyen nőket. Meg az olyat is, aki úgy fogalmaz, hogy "odaadja magát" a férfinak. Nem vagy ajándék, nem vagy szívesség. Vagy ha igen, akkor a férfi is pont annyira az. Meg amúgy azokat is unom, akik folyton jönnek, hogy jaaaaj, ugye nem önző a férfi az ágyban, ugye odafigyel, vigyáz a nőre, mintha a nőnek valami hatalmas nagy megerőltetés lenne, hogy hajlandó szexelni valakivel. Az miért nem téma sosem (na jó, inkább jóval kevesebbszer), hogy a nő odafigyel-e a férfira? Az ilyen társadalmi beidegződések miatt van annyi nő, aki egy rakás sz ar az ágyban, és azt hiszi, hogy egy férfinek automatikusan jó minden, és igazából ők a önzők és ők nem figyelnek oda. De hagyjuk, ez már off, kanyarodjunk vissza az eredeti témára.

Tényleg úgy hangzik a kérdés, mintha egy 17 éves szűzlány írta volna. :D Tényleg nem attól függ a nő értéke, hogy mikor fekszik le a másikkal, és nagyon sajnálatos, hogy még mindig léteznek ilyen beteg emberek, akik ezt gondolják.

Ja, és a hazudozásnak sincs semmi értelme, hogy a szex a bizalomról és az érzelmekről szól. A szex a vágyról és a kielégülésről szól, nyilván tele van lelkiséggel a dolog, de az, aki azt állítja, hogy csak szerelemből képes és csak úgy helyes, az álszent és hazug.

De mind1, ez az én magánvéleményem.

A lényeg, hogy szerintem nem kellene görcsösnek lenni, nem kellene kikötni semmit, hanem egyszerűen akkor lefeküdni a másikkal, ha vágysz rá, bizsereg már a lábad köze. Ha ez egy hét, akkor egy hét, ha 1 hónap, akkor 1 hónap, ha pedig hónapok után sem kívánod, akkor mi értelme...

Ja, és ha lefeküdtél vele és utána mégsem lesz tartós kapcsolat, akkor sincs semmi. A közhiedelemmel ellentétben nem vagy semm porig alázva, sem r ibanccá tégye, sem pedig vmi értékedtől megcsorbítva.

2017. febr. 12. 10:27
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi szexközpontú embert még életemben nem láttam! Nem tudom,hogy ez e divat,vagy csak túlfűtött férfiak válaszolgatnak itt,de Kedves Kérdező! Ne adj az ilyen emberek szavára. Az intimitás igenis fontos dolog. Akár szűz vagy,akár nem. Mégiscsak a testedről van szó,amit nem akarsz minden jöttmenttel megosztani,akkor se ha cukin kéri. Bizalom nélkül nincs szex... Legalábbis nálam. 1-2 nap pedig abszolút nem ad bizalmat. Igazán rossz nézni mi lesz ezzel a világgal,és kimondottan sajnálatos is...
2017. febr. 12. 11:07
 20/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 12. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!