Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ha úgy éreznétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha úgy éreznétek, hogy rátaláltatok az igazira, számotokra pluszt jelentene, ha a lány még szűz volna?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi volnék, hogy nektek pozitívumot jelentene-e.

(Nem, nem vagyok szűz, nem azért kérdezem.)

2017. febr. 11. 03:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%

De még mennyire igen!

20f

2017. febr. 21. 10:51
 12/24 anonim ***** válasza:
37%
Nekem mikor még szűz voltam sose volt előny hogy az vagyok a pasik szemében,inkább valami hátrány.Aztán mákom lett.Most sokan azt monják igen,de amikor ott van,h szűz ezerrel menekültök.
2017. febr. 21. 12:34
 13/24 anonim válasza:
100%

Oké őszinte leszek. Az én világnézetem szerint 3 típusú pasi él (megjegyzem én is pasi vagy)

Szóval van

A:Tisztán látszik, hogy egy egyéjszakás kaland lesz és csak azt akarja tőled - Neki az egy plussz előny ha szűz az illető mert egy nagy trófea leszel neki.

B:Elhinti veled hogy így meg úgy szeret bókol stb.. Szintén olyan, mint A csak genyóbb kivitelben.

C:Aki igazán szeretni fog, romantikus és soha nem fog becsapni. NA ha hiszed ha nem ilyen vagyok én is ;) A nem csajózós fajta. Vagy is természetesen csajozok ha nincs senkim vagy épp nem szeretek valakit. De ha kapcsolat van akkor csak te vagy neki és na mindenki tudja mit akarok most leírni.Neki meg csak egy áldás lesz hogy ha szűz vagy mert megbecsüli és nem elvenni akarja azt mindenáron és lelépni mint a legtöbb faszi :D 20/F

2017. febr. 22. 19:22
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
hát nem lenne kedvem tanítgatni szóval nem, ink hátrány... 26/F
2017. márc. 1. 12:59
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem, de valahol inkább hátránynak érezném. 28/F
2017. márc. 1. 13:03
 16/24 Deflohelp ***** válasza:
70%

Amikor úgy éreztem, hogy rátaláltam az igazira, számomra nem

pluszt jelentett, hanem teljesen természetes volt, hogy még

szűz. Igaz, én is az voltam (majdnem húszéves koromban).

Ez már régen volt, de az is igaz, hogy ezt a sok évet együtt éltük át.

2017. márc. 1. 17:33
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Párom esetében nagyon is sokat jelentett. Azt mondja nem tudná elviselni ha más is hozzám ért volna.

26/N

2017. márc. 1. 20:32
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
konrétan a szüzesség semmit sem jelentene. Az jelentene pluszt, hogy talán még nem szállt el magától, és nem hülyítette meg a cosmo, és a szexésnyújork. De ennyi.
2017. máj. 13. 13:18
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ez komoly előny lenne.
2017. máj. 13. 13:31
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Most én nőként írok, de a véleményem az, hogy szüzesség egy állapot, amin nem árt minél előbb változtatni, de lehetőleg valami kis jelentéktelen palival, aki esetleg szintén szűz, és nem az egóját akarja fényezni, az nem veri a nyálát.

Anno is így gondoltam, mikor mindenáron szabaduli akartam a szüzességemtől, és találtam is rá alanyt. Igaz, kicsit másképp alakult a dolog, mert egy 10 éves kapcsolat lett belőle meg egy közös gyerek.

De utólag láttam be, nem volt hozzám való. Pont a fentiek miatt, túl egyszerű volt, ilyen állóvíz-típus. De örülök, hogy ő vette el, és nem a helyi ba$$zájba, az alfahím, a jani, a fa$zagyerek és tàrsai, akiknek a mája hízott volna, hogy hú, itt is első voltam.

Na meg hát világéletemben hánytam attól, hogy csávó azt hiszi, ő végigkúrja a falut (vagy fél Bp-t), mer neki ez jár, de komolyra csakis szűz, tiszta, nem használt nő kell, mert egy nőnek legyen már tartása. Na szerencsére ilyenek se kaptak a szüzességemből.

2017. máj. 13. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!