Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek sikerült már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek sikerült már ilyen? (lány)

Figyelt kérdés

Még sosem volt pasim, viszont ennek ellenére sokat csalódtam,sírtam..a szokásos sztori ugye.

Eljutottam arra a pontra,hogy nem bírom már, és sokáig nem akarok szerelmes lenni,érzelgős stb.

Valakinek sikerült már úgy megváltoznia hogy utána nem lett annyira érzelgős,nehezebben szeretett bele valakibe? Ha igen,hogy? Rettegek attól,hogy újra szerelmes leszek és lehet szenvedni fogok. Ez beteges?

Tudom,hülye kérdés, de érdekelne!

18L

2015. jún. 15. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem volt egy nagy szerelmem, ahol tényleg azt éreztem, hogy meghalnék a srácért, ha azt kérné, de nagyon csúnya vége lett. Azóta sosem éreztem hasonlót sem, most már az eszemre hallgatok és kikapcsolom az érzéseim.
2015. jún. 15. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Rossz döntés. Az érzelmek fontosabbak egy kapcsolatban mint az ész,mert logikusan átgondolva összejöhetsz akárkivel aki megfelel mindenben,de lehet hogy nem fog szeretni,és te sem őt..Ha viszont csak az érzelmeidre hallgatsz ,akkor lehet hogy csalódás lesz belőle,de boldogok is lehettek.
2015. jún. 15. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Az emberi testen hol van a vonzodast kikapcsolo gomb?? En eddig nem talaltam. 29/f
2015. jún. 15. 15:39
 4/13 Estienne ***** válasza:
100%

Az eszedre hallgas legtöbbször és ne bízz meg senkiben 100%-ig. Egy naiv, örök optimista embernek ez nehezére esik és nehéz leküzdeni, de én úgy vagyok vele célravezető. Nem csak a párkapcsolatokban, hanem az élet bármely területén.

Én is mindig mindent elhittem és reménykedtem, de az élet megtanított, hogy aki átverhet az valószínű át is ver. Persze én is adok bizalmat pár embernek, de ezt azért ki kell érdemelni. De 100% senkiben nem bízok, de legalább nem is csalódok már hatalmasat.

2015. jún. 15. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Légy kedves, laza, természetes, bájos, mosolyogj a fiúkra, és ne vihogj!

Fél siker!

2015. jún. 15. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de én is háttérbe szorítom az érzelmeket. Ha van egy kétes ügy, mindig az észre hallgatok.
2015. jún. 15. 15:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy 15 eve próbälom a szívemet kikapcsolni, de egyre rosszabb... Azóta ráadásul már jópárszor összetört, pedig nem vagyok egy naiv kislány, tulajdonképp igazán még senkiben nem csalódtam, mert mindenkivel sejtettem hogy mi lehet a vége... De akkor is sokszor fáj(t), mert soha nem a megfelelőbe szerettem\szeretek bele. Az igazán rendeseket nem tudtam eléggé szeretni, pedig próbáltam... :(
2015. jún. 15. 16:47
 8/13 Estienne ***** válasza:
100%

Olyan ez kicsit, mint a szerencsejáték. Ha mindent felraksz, hatalmasat bukhatsz. Viszont ha óvatosan játszol, kisebb lesz a bukás, viszont a nyeremény is.

Ésszel kell eldönteni, mennyit vagy hajlandó kockáztatni. Persze van olyan is, aki peches a kártyában :-/ 27/F

2015. jún. 15. 17:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Te adtad a legjobb válaszokat, életmentő volt,köszönöm szépen! Annyira megnyugtattak....:)

Próbálom a továbbiakban alkalmazni a tanácsaid!

2015. jún. 15. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Hat nekem sikerült.. de ez jó is-és egyben rossz is. Én nem akartam ilyen lenni, viszont a pasiknak úgy látszik bejön..

Bár pontosan az okát nem tudom..sejtem de semmi biztos nem mondható.

Nekem a mottóm az hogy CSAK MAGAMBAN BÍZOK!

Ez lehet hogy rossz szokás.. de nem csalódok!

2015. jún. 22. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!