Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már viszonzatlan szerelme? Amikor egy pincsikutya szerepét töltötte be.
Figyelt kérdés
Volt már valakivel olyan hogy szerelmes volt de viszonzatlan volt? Hónapokon át csak udvarolt reménykedett kihasználva lett. Milyen érzés volt? Mennyi idő kellet hozzá hogy túl tegyétek magatokat? Később esetleg össze jöttetek avval s nővel/feréfival. Kérlek kort és nemet is írjatok , sztori is jöhet.2015. febr. 2. 16:58
1/5 anonim válasza:
Csak viszonzatlan fellángolásban.
Átgondoltam tudatos gondolkodó emberként s onnantól csak megakartam fektetni.
Ez 3 különböző esetben történt eddig.
18F
2/5 anonim válasza:
Van egy tippem számodra: Ne írd oda minden kérdésed végére, hogy kort és nemet is írjatok, mert ezzel mindig lebuksz, hogy te vagy az a kérdező, akit nem érdekel a téma, csak pontot jött gyűjteni. Tehát kérlek, a kérdéseid ne legyenek ennyire tipikusak.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, és nagyon rossz érzés, sokat szenvedtem miatta, nagyon sokat segítettem neki amiben csak tudtam. 2 és fél évembe került, hogy ne kötődjek hozzá érzelmileg. Azóta jóban vagyunk és végre nem kell szenvednem miatta, ha találkozunk. Nem jöttem össze vele, de már nem is jönnék. 23/L
4/5 anonim válasza:
Persze, rengeteg ilyen van.
Olyan személyeknél, akiket olyan jól akartak nevelni, hogy igazából véletlenül jól átcseszték őket, és nem tudták meg, hogy mi is igazából a fiú lány kapcsolat valódi háttere, ezért egy szerencsétlen kis cukipofa képében lejáratták magukat egy bálványozott személy bűvkörében.
Ne őröld magad, csak gondolj bele milyen lehettél kívülről látva magad, röhögj egy jót, és ne vedd komolyan.
Húzd ki magad, túl vagy ezen. Jöhet a következő fejezet.
Ja, előbb kezdj inkább egy "parasztosabb" csajjal, majd ő ad neked varázserőt az következőkhöz.
5/5 A kérdező kommentje:
2# első ilyen kérdésem amit fel tettem itt. Nem véletlenül írtam ki ezt a kérdés talán azért , mert érdekel a téma. Velem is meg történt ez és kíváncsi voltam ki hogyan reagálta le a dolgokat stb.
2015. febr. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!