Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a viszonzatlan kérésekről?
Ha egy kapcsolatban együtt éltek párotokkal, a pasi megkéri a nőt csomó apróságra, azzal az indokkal meg kell tennie mert a felesége, de viszont a pasi cserébe a kéréseket vagy nem teljesíti vagy nagy fújtatás , sóhajtozás, kíséretében kapja meg.
Lehet ezen még változtatni?
Lehet, de alaposan meg kell beszélni. Felhívni rá a figyelmet.
Voltam hasonló helyzetben, én voltam a figyelmetlen. De nem hívták fel a figyelmet a hibáimra. Nem csak emiatt szakítottunk, de nyilván ez is közrejátszott. Mi nem voltunk házasok, de együtt éltünk.
Most már tudom h figyelni kell az apró jelekre, de ő is hibás volt h sosem beszélt erről nekem, csak mikor már késő volt...
Kapcsolatban adni a legjobb.
Tény, hogy nem feltétlen tudhatod, hogy mit akarna a másik mindig, ezt el lehet mondani, de ha nem olyan dolog hogy "nyerd meg az ötöslottót", akkor... oké, sose várnék ezért viszonzást.
De persze ha egyoldalú lenne... és csak én adnék, akkor nem sok értelme lenne.
Én a cserébe dolgot úgy értettem hogy ő egész nap filmet nézne, egész napom abból áll hogy ő megkér folyamatosan mindenre pl vigyek ágyba neki napont a3 szor ételt.
Teát kávét vigyek a szobájába, keresem meg a telefonját, rakjam fel töltőre a telóját, vegyek elő neki ruhát mert ő megy el itthonról.
keresem meg neki a távírányítót.
Egy pohár teát nem képes magának egyedül tölteni még ha 2 lépésre is van.
Öngyújtót, cigit vigyek ki neki...sorolhatnám még...
Én amikor beülök nagy kényelmesen a számítógép elé mikor már alszik a gyerek és megkérem hogy hozzon nekem 1 csésze teát, akkor egyszerűen ennyit nem kérhetek tőle mert sokára indul meg addig én már 3-szor is megjárnám, ha el indul akkor meg puffog, súhajtózik,mérgelődik, hogy csinálnia kell valamit.
De ez nem csak a velem kapcsolatos kéréseimre vonatkozik hanem mindenre, egy polcot nem képes megcsinálni mert nincsen kedve, ő neki pihenni kell mert dolgozni jár, és 2 nap mikor itthon van inkább csak feküdne egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!