Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok egy, már két éve viszonzatlan szerelemmel?
Nem tudok kiverni egy srácot már "egy ideje". Vicces, a testvérem egyik legjobb barátja (ezért is érdekes a helyzet kissé). Pedig volt már barátom is, miután megismertem Őt (azóta végetért az) de még mindig ő jár a fejemben. Most szilveszterkor is egy buliban leszünk, a szalagavatós bulinkon is ott volt, sőt, ő vitt haza (aha kettesben voltunk, én lúzer meg csak megköszöntem a fuvart, és mentem...)
Mit tegyek? Durván beleestem, esküszöm a falnakrohanás kevésbé lenne fájdalmas. Még verseim is vannak hozzá...
Miért nem próbálsz meg akkor lépni?
Bocs, de amikor hazavitt, lépned kellett volna valamit. Koránt sem biztos, hogy nem lehetne semmi...
19/L
utolsó: tudod, igazad van (és a többieknek is) te miért nem fogadod meg a saját válaszod?:)
és azt hiszem, ha lesz elég bátorságom, majd szilveszterkor lesz ami lesz:)
Jól teszed, kedves Kérdező! :)
Én sajnos azért nem tudom megfogadni a saját válaszom, mert lehetetlenség.... idősebb, nős, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!