Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy elfelejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
lassan 2éve szerelmes vagyok egy nálam fiatalabb fiuba. ő nem szeret engem, próbáltam elfelejteni, volt másik kapcsolatom de mindig ő rá gondolok. mit tegyek hogy elfelejtsem?

2014. nov. 23. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Adj magadnak időt
2014. nov. 23. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne viszonzatlan
2014. nov. 23. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok vele, csak epp engem a nalam egy evvel idosebb lany nem szeret. :(
2014. nov. 23. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Playstation.
2014. nov. 23. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán próbálkoztál már nála?
2014. nov. 23. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
felenk tipus vagyok, ez a baj. de latszik rajtam, mert vele mashogy beszelek, es mindif elpirulok ha beszelunk. elvileg volt egy ido amikor o is szeretett, de most nem tudom. o is az a felenk tipus :/
2014. nov. 23. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert félénk mint te, nem mer lépni

Mit szokott csinálni?

2014. nov. 23. 17:35
 8/8 A kérdező kommentje:
altalaban puszival koszonunk egymasnak, de volt mar ra pelda hogy inkabb megolelt es akkor alig akart elengedni.. es mikor beszelek hozza mindig elmosolyodik, de nagyon keveset beszelunk es talalkozunk, regen sokkal jobb volt a kapcsolatunk.
2014. nov. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!