Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtsem? (lent)
A barátnómnek ajánlottam egyik haveromat,megmutattam őket egymásnak,és hasonlók. A gyereket nyáron ismertem meg,de ez nem is lényeg. Kérdezgettem őket,hogy szimpik-e egymásnak. A barátnőm azért csalódott,mert nem jöttek el velünk partizni. Tegnap összefutottunk velük,hogy dumaljunk meg minden,de a barátnőm egesz ideges volt a csavora,meg amúgy is. De,nekem jól esett hogy láthattam nem is gondoltam semmit.
Utána elmentünk bulizni,az első helyet meguntuk és aztán átmentünk máshova. Közbe én beszelgettem vele fb-n,es mondtam neki hova megyunk azt irta,hogy vigyázzak magamra. Szerintem,nem miattam írta,hanem a hely miatt,mert sok a bajkeverő. De jól esett. És ott miközben ittam az italom jöttem rá hogy azt hiszem tetszik...
De szerintem nem jönne össze hisz Anyukám élettársa a munkatársa.
Lehet jobb is...nem tudom.
Meg, azt szeretném ha a barátnőm tetszik neki,akkor neki(k) sikerüljön.
Miért volt ideges a haverodra?
Egyébként felejtsd el, hacsak nem ő is így érez. Találkozz vele és beszélgessetek. (Szerintem)
Azért mert nem jott velunk bulizni holott elvileg mondta hogy jon. De nem ertem mert megmondta hogy ő melyik bulihelyre jon ed melyikbe nem...
koszonom a valaszt.
Sajna nem sokat latjuk egymast.
igen,be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!