Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felejteni?
Figyelt kérdés
És igen , ismét egy újabb "szerelmes vagyok, de ő nem szeret kérdés". Egyszerűen az agyamramegy az egész. A srác már fél éve huzza az agyamat. Nincs mit tenni mindig találkozunk, kicsi a suli és egy foglalkozásra járunk. Minimum hetente egyszer úgy is látom. Elég furcsa módon közöltem vele, hogy tetszik nekem, ő meg azt mondta, jelzem tök nyílvánosan, hogy nem tudom dönteni köztem és még két lány között. Aztán az osztálytársát választotta és mindjárt egy éve járnak is. De mégis vannak pillanatok, mikor láthatón keresi a társaságom, vagy flörtöl velem. Próbálom elfelejteni, de mikor úgy érzem, hogy aznap már képes vagyok annálkül elmenni mellettem, hogy a szjves kiugorjon a helyéről, ő jön és tesz valami olyat, amitől újra egész nap csak vigyorgok és úgy érzem, hogy az egész világ az enyém.Mit lehet tenni a szerelem ellen? A cetlis meg kerüljük el módszer nem válik be...egyébb ?2014. dec. 15. 19:14
1/2 anonim válasza:
A gravitáció miatt nem lehet felejteni, csak leejteni.
2/2 anonim válasza:
Ennek mi értelme? Valószínűleg azért nem működik a kerüld el módszer mert nem kerülöd el. Tehát olyan megoldást vársz amivel nem kell kerülnöd a gyereket. Ilyen nincs kerüld el utáltasd meg magad legyél vele bunkó és akkor ő is az lesz előbb utóbb megutál és békén hagy.
Bár tudom felesleges itt bármilyen tanács te úgyis menni fogsz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!