Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek sikerült már ilyen? (lány)
Figyelt kérdés
Még sosem volt pasim, viszont ennek ellenére sokat csalódtam,sírtam..a szokásos sztori ugye.
Eljutottam arra a pontra,hogy nem bírom már, és sokáig nem akarok szerelmes lenni,érzelgős stb.
Valakinek sikerült már úgy megváltoznia hogy utána nem lett annyira érzelgős,nehezebben szeretett bele valakibe? Ha igen,hogy? Rettegek attól,hogy újra szerelmes leszek és lehet szenvedni fogok. Ez beteges?
Tudom,hülye kérdés, de érdekelne!
18L
2015. jún. 15. 15:30
11/13 anonim válasza:
Én 21 éves fiú vagyok, de én csak egyre érzékenyebbé válok. Egyre jobban félek a szerelemtől. Nekem sem volt még barátnőm. Mikor utoljára szerelmes voltam, az is a lehető legrosszabbul végződött. Kezdett kibontakozni valami egy lánnyal, és a fb.-ra pedig nem volt kiírva semmi. Ráadásul természetesen csak chaten mondta el nekem, hogy van barátja. De legalább igazat mondott. Egyenesen már rettegek a szerelemtől, ilyenkor néha elgondolkozom, milyen lehet aszexuálisnak lenni.
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom..
Aszexuális..bár az lennék :D Én is rettegek egyébként a szerelemtől. :(
2015. jún. 22. 16:55
13/13 A kérdező kommentje:
#10-es Ez jó mottó,alkalmazni is fogom!
2015. jún. 22. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!