Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok ennyi év korkülönbség?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon sok,reménytelen a kapcsolat,23 év korkülönbséggel a férfi javára?
Nem tudom mit tegyek, veszettül szerelmes vagyok egy nálam 23 évvel idősebb emberbe, és úgy vettem észre, hogy én sem vagyok közömbös a számára.
Azt még az elején hozzátenném, hogy nincs se felesége, se gyermeke, sőt, simán letagadhatna vagy 7-8 évet.
Szerintetek semmi értelme nem lenne ennek a kapcsolatnak a korkülönbség miatt?
Egyébként én 20 éves vagyok.
2017. febr. 11. 01:00
11/18 anonim válasza:
Mit kell ezen gondolkodni? Az érzéseket meg kell élni. Valószínű, 1-2-3 évig fog tartani, de lehet, életed legszebb évei lesznek. Hiába erőltetnéd, hogy korodbéli legyen, ha az érzéseid ehhez a pasihoz húznak. Életre szóló nem lesz, de lehet pár gyönyörű éved. Most 50-60 éves nők is mesélnek ilyen szerelmekről és még mindig szép emlék nekik.
12/18 anonim válasza:
A múltkor volt egy kérdés, hogy egy 60-as férfi felszedhet-e harmincas nőt. Akkor égre-földre esküdözött mindenki, hogy lehetetlen és nem. Ebbe kell belegondolni, mert ugyanaz a korkülönbség, csak pár évvel később. Én elhiszem, hogy lucskos lesz az ember lánya az érett férfitól, hát kinek nem jön be egy 40-es, jóképű férfi? De az érett férfi pár év múlva koros lesz, és a nagypapi mellett a MILF egyre kényelmetlenebbül érzi magát...
13/18 anonim válasza:
Szertinem nagyon sok. Én 37 éves vagyok és felfordul a gyomrom, ha belegondolok, hogy egy 60 éves bácsival... Nekem a 20 és 43 éves felállás is fura. 20 évesen a 43 éveseket vén aggastyánnak láttam, most meg a 20 éveseket kis pisiseknek és nekem még van 6 év a 43-ig. Normális 43 éves nem kezd 20 évessel. Semmilyen szempontból nincsenek egy szinten.
14/18 anonim válasza:
Nem sok. Voltam már így 2-szer is. Az egyik 5 évig működött a másik 2.
Nem is gáz. Lásd Vajna Timikét,milyen jól megvan a télapóval.Próbáld meg nyugodtan.
15/18 anonim válasza:
13 de azért megfektetnél egy 20évest mi?
16/18 anonim válasza:
Nem, nem fektetnék meg egy 20 évest. Semmi szükségem a 38 éves férjem helyett egy kamasz gyerekre.
17/18 anonim válasza:
Vajna Timike a mintapélda, szép. Elfajult egy kicsit ez a világ. Nem ártana ide valami giga nagy háború ami szanál ezen a sok bârmon.
18/18 anonim válasza:
Ha jól megvagytok, nem sok.
Mivel jobb 2 "összeillő" ember akik állandóan nyírják egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!