Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

20 éves nő, 38 férfi.4 éve szerelmes vagyok, de ez csak plátói.

Vagyis sokat beszélgettünk (fél éve már nem) és találkoztunk is. Megpróbáltuk együtt, rengeteg veszekedés,vita, ellentét, de egymás nélkül sem bírjuk.

Fél éve nem beszéltünk, de még mindig nagyon szeretem. Mit csináljak? :(

2017. jan. 22. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
FELEJTSD EL!
2017. jan. 22. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
36%

Ha a lány vagy akkor hagyd, az egy vén kötsög aki ráadásul még infantilis is ha ilyen kislányokkal kezd.

A a férfi vagy akkor is hagyd, az egy fiatal lány mit akarsz te tőle majdnem 40 évesen? Hagyd hogy élje a saját életét te meg keress egy hozzád illőt.

Amúgy sose értettem hogy az ilyen lányoknak hol az apjuk ilyenkor? Mer hogy én baltát vágnék a fejébe annak aki a lányomra vén paraszt létére szemet vet hótziher.

2017. jan. 22. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

" 20 éves nő, 38 férfi.4 éve szerelmes vagyok, de ez csak plátói. "

NEM NŐ. Te 16 éves kislányként szerettél bele egy férfiba és meg is ragadtál azon a szinten.

2017. jan. 22. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Már volt több kapcsolatom is, de mindig csak rá gondolok. Nem tudom elfelejteni :(
2017. jan. 22. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A tiltott gyümölcs mindig édes - legalábbis ezt hiszi az ember, pedig nem vesztesz sokat, ha korban hozzád hasonló mellett kezdenél...
2017. jan. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!