Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számít a korkülönbség? 9 év a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a korkülönbség? 9 év a javára sok?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és csak szeptemberben töltöm be a 20-at.

Ő viszont 28 éves.

Nagyon vészes?

2017. jan. 2. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Basszus, nézz szét, érdeklődj másoktól, van aki magára hallgat, nem foglalkozik mások véleményével, több éves kapcsolatban van hasonló korosztállyal.

Ez a te életed.

2017. jan. 2. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted sok? Vagy miért merült fel benned a kérdés? Számomra ideális+ 10 év ha idősebb a férfi, neked kell tudnod hogy számodra mi a jó.
2017. jan. 2. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy 18/30-as korosztály még azt mondom simán mozoghat egy életszakaszon. Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy 1-2 év és gyereket akar. Ha nem sürgős neki, 35 éves koráig ideális hogy gyereke legyen.

Meg kell próbálni, ha jól kijöttök, jól elvagytok, senkinek semmi köze hozzá.

2017. jan. 2. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szereted?Ő szeret?

Mit számit,hogy más mit mond?

A ti életetek ,éljétek úgy és azzal akivel szeretnétek.

Legyetek boldogok együtt.

2017. jan. 2. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Egy 19 éves diáklány és egy 28 éves dolgozó férfi. Nincs túl sok esélyetek, de szurkolok nektek.
2017. jan. 2. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Dolgozok én is, iskola mellett, viszont ez valóban problémákhoz vezethet.

Szeretem és ha minden igaz Ő is, a többi meg majd kiderül.

2017. jan. 2. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze ahhoz, hogy valaki dolgozik, illetve hogy valaki tanul e? Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Mind a kettőnek vannak elfoglaltságai, hobbijai, miért ne tudná kivárni egy egy dolgozó ember, hogy a barátnője kijárja az iskolát?

Akkor ennyi erővel 16-18/20 éves se járjon együtt, mert lehet a srác elmegy már dolgozni, a lány meg még tanul.. úr isten, sok a kor különbség, meg más életszakasz.

Mint ha az iskolán kívül nem lenne mindkettőnek magán élete.

2017. jan. 2. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Én márciusban leszek 19,de max.bátyámként tudnék tekinteni egy 28 éves férfira.Szóval szerintem sok,hozzád olyan 20-23 éves fiú illene.

18/L

2017. jan. 2. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kettőtökön kívül, még is ki tudná megmondani? Nálunk, ő 16, én 26 voltam. Eszünk be nem jutott volna megkérdezni senkit.
2017. jan. 2. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a korkülönbséges nyafogás egy nagy kalap szr. Akkor az ember ne is legyen boldog, mert tegyük fel nem talál a saját korosztályában normális nőt, ami illene hozzá, de fiatalabbal meg meg se próbálja, mert hú a korkülönbség.

Sok ember van akik között ettől durvább korkülönbségek voltak az évek során.

Nem tudom megérteni, hogy miért kell mások véleményére adni? Ők élik az életedet? Nekik kell a sráccal együtt lenniük, esetleg élniük? Az ilyen agymenő, hisztis pcsák meg elég gázak, hogy koron akadnak fent. A szívednek úgy sem parancsolhatsz.

Ezért találom én már a nőket csak haszonleső, hülye dögnek. Már bocs, biztos akad kivétel, de hogy az élet még olyannal nem hozott össze, szóval lehet nem is létezik ma már?

Ha valaki annyira a boldogságát keresné, akkor nem azt lesné, hogy melyik korosztály ideálisabb számára. Az akivel felhőtlenül boldog tud lenni és eltudja magát engedni mellette.

Istenem van akinek 18 évesen a max 20-22 évesek jönnek be, van akinek 18 évesen a 30-as korosztály jön be, és van akinek 18 évesen a 40+-os korosztály a nyerő.

Ez a te életed, nem másé.

Aki kort néz, az meg csak haszonleső hülye ribizli, semmi több. Mert az olyan a "boldogságát" feltételekhez akarja kötni. Ezért utálom a nőket, mert mind azt nézi, hogy mások mit gondolnak róla majd, ha ezzel-azzal összejön. A barátságok úgy is nagy vonalakban elhalványulnak pár év múltán, mikor az ember örül ha a családjára, illetve a munkájára, és némi szabadidőt talán a párjához. Nem a barátok lesznek a fontosabbak. Ahol meg még is az, ott már gondok lesznek a kapcsolattal.

2017. jan. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!