Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a korkülönbség? 9 év a javára sok?
19 éves vagyok és csak szeptemberben töltöm be a 20-at.
Ő viszont 28 éves.
Nagyon vészes?
Basszus, nézz szét, érdeklődj másoktól, van aki magára hallgat, nem foglalkozik mások véleményével, több éves kapcsolatban van hasonló korosztállyal.
Ez a te életed.
Szerintem egy 18/30-as korosztály még azt mondom simán mozoghat egy életszakaszon. Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy 1-2 év és gyereket akar. Ha nem sürgős neki, 35 éves koráig ideális hogy gyereke legyen.
Meg kell próbálni, ha jól kijöttök, jól elvagytok, senkinek semmi köze hozzá.
Szereted?Ő szeret?
Mit számit,hogy más mit mond?
A ti életetek ,éljétek úgy és azzal akivel szeretnétek.
Legyetek boldogok együtt.
Köszönöm a válaszokat.
Dolgozok én is, iskola mellett, viszont ez valóban problémákhoz vezethet.
Szeretem és ha minden igaz Ő is, a többi meg majd kiderül.
Mi köze ahhoz, hogy valaki dolgozik, illetve hogy valaki tanul e? Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Mind a kettőnek vannak elfoglaltságai, hobbijai, miért ne tudná kivárni egy egy dolgozó ember, hogy a barátnője kijárja az iskolát?
Akkor ennyi erővel 16-18/20 éves se járjon együtt, mert lehet a srác elmegy már dolgozni, a lány meg még tanul.. úr isten, sok a kor különbség, meg más életszakasz.
Mint ha az iskolán kívül nem lenne mindkettőnek magán élete.
Én márciusban leszek 19,de max.bátyámként tudnék tekinteni egy 28 éves férfira.Szóval szerintem sok,hozzád olyan 20-23 éves fiú illene.
18/L
Ez a korkülönbséges nyafogás egy nagy kalap szr. Akkor az ember ne is legyen boldog, mert tegyük fel nem talál a saját korosztályában normális nőt, ami illene hozzá, de fiatalabbal meg meg se próbálja, mert hú a korkülönbség.
Sok ember van akik között ettől durvább korkülönbségek voltak az évek során.
Nem tudom megérteni, hogy miért kell mások véleményére adni? Ők élik az életedet? Nekik kell a sráccal együtt lenniük, esetleg élniük? Az ilyen agymenő, hisztis pcsák meg elég gázak, hogy koron akadnak fent. A szívednek úgy sem parancsolhatsz.
Ezért találom én már a nőket csak haszonleső, hülye dögnek. Már bocs, biztos akad kivétel, de hogy az élet még olyannal nem hozott össze, szóval lehet nem is létezik ma már?
Ha valaki annyira a boldogságát keresné, akkor nem azt lesné, hogy melyik korosztály ideálisabb számára. Az akivel felhőtlenül boldog tud lenni és eltudja magát engedni mellette.
Istenem van akinek 18 évesen a max 20-22 évesek jönnek be, van akinek 18 évesen a 30-as korosztály jön be, és van akinek 18 évesen a 40+-os korosztály a nyerő.
Ez a te életed, nem másé.
Aki kort néz, az meg csak haszonleső hülye ribizli, semmi több. Mert az olyan a "boldogságát" feltételekhez akarja kötni. Ezért utálom a nőket, mert mind azt nézi, hogy mások mit gondolnak róla majd, ha ezzel-azzal összejön. A barátságok úgy is nagy vonalakban elhalványulnak pár év múltán, mikor az ember örül ha a családjára, illetve a munkájára, és némi szabadidőt talán a párjához. Nem a barátok lesznek a fontosabbak. Ahol meg még is az, ott már gondok lesznek a kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!