Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok ennyi év korkülönbség?
Szerintetek nagyon sok,reménytelen a kapcsolat,23 év korkülönbséggel a férfi javára?
Nem tudom mit tegyek, veszettül szerelmes vagyok egy nálam 23 évvel idősebb emberbe, és úgy vettem észre, hogy én sem vagyok közömbös a számára.
Azt még az elején hozzátenném, hogy nincs se felesége, se gyermeke, sőt, simán letagadhatna vagy 7-8 évet.
Szerintetek semmi értelme nem lenne ennek a kapcsolatnak a korkülönbség miatt?
Egyébként én 20 éves vagyok.
Magával a korkülönbséggel nekem nem volna bajom, inkább a generációs különbségeken alapuló gondolkodásmódbeli eltérések zavarhatnak be. No és persze ott a dilemma, hogy nem csak egy hamvas lánykát lát-e benned, akit nyilván örömmel hódítana meg, hanem komolyan tud-e venni. Ha ő is komoly érdeklődést mutat a személyed (nem a tested) felé, akkor miért ne? Felnőtt, egyedülálló emberek vagytok, éljétek ti a saját életeteket, ne mások határozzák meg helyettetek, hogy mi tesz titeket boldoggá.
Csak naiv ne legyél, az égre kérlek, legyél elővigyázatos!
Most semmi extra nincs benne, te 20 ő 43. Még átlagos is.
Majd 20 év múlva te egy 40 éves milf leszel, ő meg egy 63 éves öregember.
Esélyes, hogy 40 évesen egy öregemberrel fogsz szeretkezni és gusztusod lesz hozzá? Nem hiszem, főleg hogy addigra a szerelem is tova száll, és az a 7-8 éves letagadás nem lesz mindig meg. Ahogy elindul az öregedés, az mindenre kiüt.
Áh, dehogy sok, csak apád lehetne.
Hosszútávra ne tervezz.
Szerintem sok. De kit érdekel?!
A párom 17 évvel idősebb nálam. 8 éve vagyunk együtt. (Én 27 eléves vagyok.)
Egyik volt kolléga nőm most 33, a férje pedig 56. Ott is 23 év a korkülönbség. Ha rájuk néz az ember látja, hogy nem egy generáció. De amint elkezd velük beszélgetni.....
Nálunk is én vagyok a házsártos, szigorú szülő, ő meg az örök gyerek. Folyton korholni kell vele valamiért. Nem érzem, hogy ő volna az odősebb.
Amikor össze jöttünk féltem, hogy ez neki csak egy kapu zárási pánik és majd elhagy. Benne volt a pakliban, ezzel a tudattal vágtan bele a kapcsolatunkba. Ő meg azzal, hogy ha megunom, elhagyom egy fiatalabbért. Még egyenlőre egyiknek sem jött el az idelye.
Senkinek semmi köze hozzá, mennyi korkülönbség van a felek között egy párkapcsolatban, míg az törvényes kereteken belül van. Ha nektek ez okoz boldogságot, akkor hajrá.
27 éves vagy most, ő meg akkor 45
Épp ezaz, még mindig az a kategória, amikor nagyon áthidalható dolgokról van szó!!!
Majd 20 év múlva is hasonlóan vélekedsz-e? :D
Vagy 23 év múlva? Amikor te 50 leszel, de melletted meg egy majdnem 70 éves öregember?
Ott kezdődik majd a baj, amikor a kinézet is kezd alámenni, mert oké 45 évesen még mindenki jól tartja magát, 50-évesen is, de 60 fölött már meglátod, hogy na ez már öreg..
S szépen lassan rájössz, hogy már nincs hozzá undorod. :) A szerelem is tova száll, és könnyebb olyankor váltani.
9: Mért agyalsz olyan problémákon, amik ki sem alakultak még, és kétséges, hogy kialakulnak-e egyáltalán?
És ha valamelyiküknek levágja a lábát a villamos és lebénul addig? Akkor te dobod a társadat?
Jól is néznénk ki, ha nem a szerelmünket látnánk a legszebbnek a világon akárhány évesen is, vagy fogyatékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!