Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki és hogyan változtasson?
A húgomnak nem igazán jönnek össze a kapcsolatok. 27 éves, de nem volt még rendes barátja, csak ilyen pár hónapos fellángolások. Aztán mindig félrelépnek a srácok, ő meg csalódottan nyugtázza, hogy a férfiak szemetek.
Én nem ismertem az összes barátját, de akiket igen, nekem egyáltalán nem úgy tűntek mint akik szeretik a tesómat. Igazság szerint azt se vettem észre, hogy ő szerelmes lenne beléjük.
Nyilván én nem voltam ott a randikon. Meg én nem akarok erre rákérdezni, de valószínűleg elég hamar lefeküdt a fiúkkal és ők utána mentek a következő csajhoz. Ez csak tipp. Meg nem akarok ilyet mondani, hogy kva lenne a tesóm, mert amúgy teljesen normálisan öltöző, értelmes csaj. De azért én nem gondolom, hogy benne ne lenne hiba, csak nem tudom mit szúr el.
Szokott tőlem tanácsot kérni, de nem igazán tudok semmit mondani meg megsérteni se akarom.
Nekem van feleségem, és vele sokáig csak barátok voltunk, szóval az ismeretség kb. egy évig tartott és csak utána volt szex. Engem nem is vonzottak soha az egyéjszakás dolgok, hosszabb, komoly kapcsolataim voltak. Ezért se tudok neki mit tanácsolni.
Igazság szerint a feleségem nem jön ki vele jól, mert kimondatlanul kvának tartja, szerinte biztos van srác, aki odavan érte, csak nem veszi észre. De ők ketten nem nagyon szoktak beszélgetni.
Ha leülök én beszélgetni a tesómmal erről, milyen tanácsot adhatnék? Vagy jobban teszem, ha nem foglalkozom az egésszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!