Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macskox77 kérdése:
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Ugy indult h csak szexkapcsolat, de én időközben elkezdtem irànta érezni.Amit el is mondtam neki.Ezekutan teljesen megvàltozott velem.Nem irt, csak mindig én kerestem, ha itthon volt, nem mondta meg..Aztàn most az egyik baràtja, aki tulajdonképpen összehozott minket, kitalàlta menjünk el hàrmasban valahova.Nem akart.Erre irtam neki, hogy mi a helyzet, velem van bajod akkor mondd el, azt mondta ne idegesitsem ne fàrasszam..
Érdemes még keresnem őt, vagy hagyjam?
2016. szept. 13. 07:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes csak szexre kelettél,nem érdemes probákozni.Ha egy picit fontos vagy neki ,majd ő keresni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos tuti nem fog, mivel màr visszament külföldre.
2016. szept. 13. 07:53
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem ő az embered, keressél mást. Rá nem számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!