Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon 10-ből hányan mondják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon 10-ből hányan mondják el az aktuális szerelmüknek, hogy volt már előtte egy nagyobb vagy legalább akkora nagy szerelmük, aki bennük maradt egy életre? Ti elmondjátok, elmondanátok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

En elmondtam, baratom is elmondta neki milyen es ki volt. Ugyan olyan atlagosan beszeltunk rola,minthogy mi volt az ebed...

Tok mindegy akkor mekkora szerelmet ereztel, okkal lett vege.

2016. máj. 21. 09:25
 2/11 Titusztitusz ***** válasza:
Ha rákérdezett az illető, én őszintén elmondtam mindig a valóságot...De csak olyankor, ha konkrétan rákédezett...
2016. máj. 21. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert az emberek nagyon önérzetesek ebben.

Ez nekem pont ugyanolyan ilyet elmondani, mintha egy férfi elmondaná a nőnek hogy hát szereti az ő melleit is, de az előző barátnőjének gyönyörű óriási formás tejcsárdái voltak, amiket sosem fog elfelejteni. Vagy ha egy nő mondaná azt a férfinak hogy elégedett a farkával, de az előző barátjának olyan +20 centis lónak való dákója volt és olyan latin szerető volt az ágyban, hogy ő azt sosem felejti el.

Ezek az előbbiek is nyilván sértenék az önérzetében a másik embert, ezért nem is mond el ilyeneket a másik. És szerintem érzelmi vonalon ugyanez igaz az "óriási szerelemre" is.

2016. máj. 21. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem a második kapcsolatom, egy nagyon nagy szerelem volt, tobb mint 5 telt el de ugy érzem o elvitt valamit a szívemből ami soha nem jön vissza. Azóta tobb kapcsolatom volt. Mindenkinek beszéltem kivel voltam, de sose bántanam meg az aktuális páromat azzal, hogy elmondjam, hogy volt olyan no az életemben akit sose fogok tudni feldolgozni. Nincs olyan, hogy ket embert egyformán szeretünk, ez olyan, hogy a szülő sem vallja be, de egy hajszálal jobban szereti az egyik gyereket a másiknál. Amugy a kerdesre válaszolva szerintem nem sok, a legtöbben nem mernek szeretni, mert akkor sebezhetővé vallnak.

32f

2016. máj. 21. 09:49
 5/11 Titusztitusz ***** válasza:
25%
3-as...Azért ne álltalánosítsuk már azt, hogy MINDENKI olyasmi módon érzékeny,labilis,és bizonytalan önmagában, és a női vonzerejében, mint ahogy azt te feltételezed...Én pl. még a feleségemnek is szoktam beszélni a mai napig is a régi szerelmeimröl...Ha kérdezi...És sokszor volt már olyan, hogy rákérdezett konkrétan, hogy: "Ez vagy az a hölgy, mi okbol volt nagy szerelmed"? Erre én meg mindig mondom ilyen esetekben, hogy: "Olyan hátsója, vagy lábai, vagy mellei voltak, hogy azt az ember sohasem felejti, felejtheti el"...És ilyenkor a nejem nem kezd el sohasem hisztizni, meg durcáskodni, hanem szakszerüen vagy elismeri azt, hogy :Igen, annak a nőnek tényleg jó formái vannak még ma is", vagy kijelenti, hogy:"Szerintem viszont nem egy nagy szám az a nő...És nemis értem hogy honnan szeded azt, hogy az illetőnek jó lába, hátsója, vagy melle lehetett valamikor is"...Ilyenkor aztán azt szoktam válaszolni hogy:"Jó-jó, valszeg igazad van, de csak ismerted volna azt a nőt mondjuk 20 évvel ezelőtt...AKKOR szerintem egészen másképpen beszélnél róla"...És így tovább-így tovább...Aztánmeg nincs semmi káros hatással az ilyesmi társalgás a párkapcsolatunkra...Hihetetlen mindez? Pedig így van...
2016. máj. 21. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem kötök ilyesmit párom orrára. Ha rákérdez, elmondom, de nem hiszem, hogy sok jóra vezetne felhánytorgatni a múltat és a múltbéli szerelmeket.

Az én életemben volt egy srác, aki nagyon különleges volt számomra. Szakítás után pár évvel újra felvettük a kapcsolatot, jóban lettünk. Viszont a szexuális vonzalom nem múlt el. Gyakran flörtöltünk, sokat találkoztunk, hosszú ölelések, amikre mindkettőnknek szüksége volt... Mióta mostani párommal vagyok, leépítettem ezt a kapcsolatot. Exem eléggé megsértődött, ellenségesnek nevezett, lehet tényleg az is voltam, de csak távolságtartó akartam lenni. Nem volt már helye az életemben, és az esélyét sem akartam megadni, hogy bekavarjon az érzelmeimbe.

Párom nem tud erről, nem is kell tudnia. Őt szeretem, őt választottam, és mindent megteszek, hogy boldogok legyünk. Exemnek meg már élettársa van, így nem is értem, hogy fért ez bele neki, de már nem is érdekel.

Engem sem érdekel a múltja, jobban érzem magam, hogy nem tudom, milyen érzelmei voltak exei iránt. Mégis tudok egyet, s mást, és nem jó érzés. Valószínűleg igaza van a korábbi hozzászólóknak, és ez az önérzetemmel, önbizalomhiányommal van összefüggésben, és valószínűleg nem mindenki ilyen. De én jobban szeretek a jelenre koncentrálni, a mostani érzéseinkre, terveinkre. Nem érdekel az, ami elmúlt, amennyiben nincs hatással a kapcsolatunkra.

2016. máj. 21. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hűtsd le magad Titusz...

Már a többi válaszodból tudjuk,hogy te egy kan vagy a feleséged meg egy extra tökéletes és hozzád alkalmazkodó nő.(Aki ha "arra" kerül a sor csak szimplán szétteszi a lábát...)

Nem vagyok kiváncsi a felesleges hőzöngésedre... undorítóan romlott vagy,és egy teljesen kifordult,beteges álomvilágban élsz.

Ennyit a véleményeidről.

2016. máj. 21. 10:24
 8/11 Titusztitusz ***** válasza:
7-es...Elhiszem hogy frusztrált életed során nem túl kellemes dolog időnként olyan dolgokkal szembesülni amiket írok időnként, dehát ahogy mondani szokás, NEM KÖTELEZŐ NEKED azzal foglalkozni, amiket írok...Kényszerít arra valaki hogy egyáltalán elolvasd a hsz-eimet? Nem? Na akkor ezen gondolkozz el ráérő idődben...
2016. máj. 21. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bölcs dolog ilyennel bekavarni a kapcsolatban. Mindenki tudja, hogy minden embernek vannak személyek az életében, akik valamilyen hatással voltak rá, de szerintem jobb ezekről nem beszélni. Én nem piszkálom őt az én exeimmel, ő ne piszkáljon engem az ő előző exeivel.
2016. máj. 21. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerencsés helyzetben vagyok, mert őszintén kijelenthetem, hogy soha senkit nem szerettem még úgy, mint a jelenlegi párom, így nyugodtan elmondhattam neki az igazat.
2016. máj. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!