Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rémülnek meg a nők a "szeretlek" szótól?
1x találkoztam a csajjal, azóta beszélgetünk.
Küldtem neki "i love you"-s matricát és nem tudta mire vélni.
Azt mondta ne siessek el semmit!
Nem mondhatom ki ha szeretem?
Azért, mert tényleg elsietted. Persze gondolom most nagyon tetszik a csaj, totál beleéled magad, felépítesz a fejedben róla egy fantáziaképet. Aztán utána másodjára találkoztok, és rájössz hogy hááát nem is olyan, mint gondoltam... És megmondod neki, hogy igazából nem akarnál vele lenni. Persze szeretleket már mondtál, és látod ennyit ért a szavad.
A csaj meg azért örült volna, ha lesz valami, és kicsit kezdte elhinni neked, amit mondasz, erre kap egy pofont.
Ja nem, ez csak a sztori csak az én negatív tapasztalatom, de láthatod, kb. ezért "rémülünk meg".
Mert ő azt se tudja ki vagy. Számára csak egy érdeklődő fiú vagy, akivel egyszer találkozott. Egyáltalán nem kötődik még hozzád, vagy soha nem is fog.
Lehet, hogy egy komplett idióta vagy. Lehet, hogy szimpatikus vagy, de nem lesz meg a kémia. Lehet, hogy már rögtön látszott, hogy nem is volt meg soha, csak ismerkedni akar veled.
Zavarba is hozod vele. Nem tudja mit mondjon rá, hiszen nem is ismer, nemhogy határozottabb érzelmei lennének. Feleslegesen terhet raksz rá az ilyen túl korai megnyilvánulással, mer onnantól kezdve van egy kis felelőssége irántad. Valamint ebben benne van, hogy akkor is tapadni fogsz rá, ha őt mégsem fogod érdekelni.
Nőknél lassabban alakul ki a bizalom.
Ha egy találka után nyögné be valaki, attól én is megrémülnék.
Plusz ha valakinek az első alkalom, amikor azt mondja a másiknak, hogy "szeretlek", az kimerül egy matricában, azon elgondolkoznék, hogy mennyire lehet komoly. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!