Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mondta ki előbb a szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mondta ki előbb a szeretlek szót?

Figyelt kérdés

Nálatok a pasi vagy a nő mondta ki előbb? És mennyi idő után lenne "ideális". Tehát, ha én kimondanám a nőként, 5 randi után, kifutna tőlem a világból?

25/L

2016. nov. 28. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Én régen akkor mondtam ha úgy éreztem. Ma már nem mondom ki addig ameddig nem jut oda valakivel a dolog, hogy biztos, és párkapcsolatban vagyunk.
2016. nov. 28. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincsenek szabályok erre. Minden kapcsolat egy kicsit más, és végül is nem számít, hogy ki mondja előbb. Én ebből sosem csináltam problémát, mindig az volt a fontos, hogy mit érzek vele kapcsolatban, nem az, hogy ki mondta e vagy sem. Ugyanez nálam is.

Nyugodtan kimondhatod, ha úgy érzed, hogy jól esne ha tudná. A szeretet vagy szerelem kinyilvánításának egyébként számtalan módja létezik azon kívül, hogy ki van mondva. Ha megsimogatod a kezét csak úgy, azzal is ugyanazt fejezed ki..

2016. nov. 28. 09:39
 3/3 anonim válasza:

Mi nem is randiztunk amikor megtörtént mindkét fél felől a szeretlek szó kimondása. Vagyis találkozhattunk, de nem volt hivatalos randi, csak suli előtt összefutottunk ilyesmi.

Ő mondta ki először, amikor először beszéltünk személyesen egy szórakozóhelyen (nyilván csak a pia beszélt belőle)

Aztán hónapokkal később mondtam én ki (szóval magamat számítom az elsőnek)

De ez szerintem nagyon pasi függő, van amelyik a kötődés legkisebb jelétől is megijed, így akár hányadik randin kimondanád megijedne. Nekem szerencsém volt, mert viszonozta, és azóta is együtt vagyunk :)

Szorítok neked!

2016. nov. 28. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!