Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért rémülnek meg a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rémülnek meg a nők a "szeretlek" szótól?

Figyelt kérdés

1x találkoztam a csajjal, azóta beszélgetünk.

Küldtem neki "i love you"-s matricát és nem tudta mire vélni.

Azt mondta ne siessek el semmit!

Nem mondhatom ki ha szeretem?

2017. febr. 5. 01:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy randi utan korainak erezte.
2017. febr. 5. 01:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem is randi volt igazából, csak akkor találkoztunk először, ott ismertük meg egymást!
2017. febr. 5. 01:05
 3/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Mert ezt a szót olyan könnyen odadobják egymásnak az emberek, hogy elveszíti a súlyát. Már nehéz megítélni, hogy az ember komolyan gondolja, vagy csak egy szófordulat.
2017. febr. 5. 01:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalom után szeretlekezne valaki, attól félnék, hogy megöl.
2017. febr. 5. 01:46
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem egyszer egy pasi mondta, ami nem is volt baj. de miutan visszamondtam, az illeto kb elsargult, megremult es olyan huvosen viselkedett, mint meg soha. Tobbet sem lattam... Egy masiknak meg miutan kimondtam, impotenciat csinaltam. Nem allt fel a farka, mikor kellett volna. Ennyit arrol, hogy "a nok" megremulnek...
2017. febr. 5. 06:13
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

Sokan nem tudnak elfogadni.

Úgy látszik, nehezére esik neki is.

2017. febr. 5. 06:41
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a divat.
2017. febr. 5. 06:42
 8/15 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom, de én is tapasztaltam már ezt a jelenséget. A nőknek soha nem szabad szerelmet vallani, mert vagy megijednek tőle, vagy visszaélnek vele. Esetleg ha ő vall szerelmet, akkor mondhatod rá, hogy "én is", de ezt is nagyon meg kell gondolni.
2017. febr. 5. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell rajta csodálkozni. A pasik, ha tényleg úgy is éreznek, nehezen mondják ki, mert súlya van a szónak.

Viszont, azok a pasik, akik, nem éreznek semmit, csak a bugyiba akarnak bejutni, lazán dobálóznak ilyen szavakkal, hogy szeretlek, imádlak, életem szerelme vagy, stb.

Te, elején ilyenekkel dobálózol, az gyanús.

2017. febr. 5. 08:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi nem remulunk meg tole... lehet mert szeretjuk egymast? XD
2017. febr. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!