Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem kezdek beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem kezdek beleszeretni, de még nem vagyok túl egy előző szerelmen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem őt, még mást szerettem. Vele barátok voltunk. Aztán lassan belezúgtunk egymásba, azt hiszem. Addigra már tudtam, a másik férfival nincs jövőnk. Mégis visszakoztam. Először elképzelhetetlennek tartottam, hogy őt is érdekeljem, mint nő... és mikor rájöttem, hogy tévedtem, nem szépítem, eléggé megijedtem. Nem kérdés, hogy szeretem-e őt. Viszont pont ezért képtelen lennék úgy lenni vele, hogy nem 100%-ban rá összpontosítok, nem érdemelné, hogy csak fél szívvel legyek benne egy kapcsolatban, nem akarom egy felejtős kapcsolattá lealacsonyítani, és kihasználni.

Ó igen, és próbáltam erről beszélni vele, de valahogy mindig elszabadulnak az érzelmek, és vitába majd veszekedésbe torkoll, vagy egymásnak esünk - például múltkor megcsókoltam, ő visszacsókolt, és mikor ráeszméltem mi is történik, bepánikoltam, és csúnyán faképnél hagytam :( Ahogy lehiggadtam, vissza akartam menni, bocsánatot kérni, de az a lehetőség is visszatartott, hogy jobban megbántottam, mint akartam (ez hülye megfogalmazás, mert semennyire sem akartam), és dühös, és rendkívül éles nyelve van, és pár csípős beszólással úgy porig alázna, hogy szóhoz se bírnék jutni, nemhogy megmagyarázzam... és az a lehetőség is, hogy újra elolvadok, csak attól, hogy rám néz, és akkor magamat sem tudnám komolyan venni, ő akkor hogy tudna, hogy tudnám megértetni vele az egész szituációt? Elvileg érti. Gyakorlatilag viszont úgy néz rám, mintha egy 3 éves fiú lenne, és azt kellene megmagyaráznom neki miért nem veszem meg neki a nyalókát, holott van rá pénzem, és őt se akarom megbüntetni, ő meg csak néz, mint egy kölyök macska...

Kikészültem. Nem bírom már idegileg. Fogalmam sincs hogy mondhatnám meg neki, hogy időre van szükségem, és ez nem csak duma, és azt se jelenti, hogy nem szeretem, hanem pont azért, mert becsülöm őt ennyire... Muszáj megmondanom neki, de képtelen vagyok. Tudnia kell. Akkor is, ha úgy dönt, nem vár rám.

De ahogy ránézek az józan eszem nyaralni megy, és úgy viselkedek, mint aki meghibbant. De ez nem valami olyan, amit becsúsztatnék a postaládájába, nem tudnám így intézni, ilyen személytelenül...

2017. febr. 1. 13:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugye tisztában vagy vele, hogy ha a kérdés linkjét megkapta, akkor ő ezt is elolvashatja majd?
2017. febr. 2. 15:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy imádom. Neki is megmondtam.
2017. febr. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!