Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy tipikus házisárkány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tipikus házisárkány voltam, de most megváltozom?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hol kezdjem. 33 éves nő vagyok. A férjem 36, két gyermeket nevelünk egy 1 és egy 3 évest. Gondolom tudjátok, hogy vannak azok a nők, akik nem foglalkoznak a gyerekkel, nem csinálnak semmit, szarnak a férjükre stb. Nos én is ilyen voltam. Gazdagok vagyunk, masszőrhöz jártam, tornázni, jógázni, szaúna meg ilyen midnenféle, kakiltam az otthoniakra úgyis megcsinálta a bejárónő vagy a dada.

Fel sem tűnt milyen vagyok, amíg a férjem szeretőt nem keresett magának. A szexuális életünk nem rossz, de ő mégis máshová menekült.

Most jöttem rá, hogy szeretem, nagyon szeretem és a gyerekeimet is. Pár hete mindent én csinálok otthon, foglalkozom a családommal, megadok nekik mindent. A férjem még mindig a szeretőjénél van néha napokig. Ő úgy tudja nem tudok róla, a gépen bejelentkezve maradt facebook üzenetekből tudom, hogy mi van.

Oké, az amiket tettem nem szép dolog. De megváltoztam, nagyon is. És rendbe akarom hozni.

Mit tegyek most?

2017. jan. 31. 11:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés fricska akar lenni a naiv csaj kérdésére, aki épp fülig szerelmes a házisárkány által elhanyagolt férjbe? Egyesek nagyon unatkoznak itt :D
2017. jan. 31. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, gondolom nem is dolgozol ugye? Szóval az életed az wellness-fitness-kozmetikus hármasban telt? Ha emellett tényleg le se szartad a férjed, meg a gyerekeid, akkor az eltávolodást teljesen megértem, viszont a megcsalás erre nem megoldás. Próbálta veled egyébként megbeszélni?
2017. jan. 31. 12:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Majd ha több éven át tudod magad tartani akkor kijelenthetem hogy megváltozása. De most még nem.
2017. jan. 31. 12:32
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg függetlenül attól, ahogy éltél, az igazi szemét dolog az a szeretőtartás, a megcsalás, a hazudozás, amit a férjed tesz. Akármilyen is voltál és akármit is tettél, először talán le kellett volna veled ülnie és beszélgetni a problémáiról, mert ez így korrekt, nem egyből máshoz rohanni.

Egyébként szerintem sincs sok köze a férjed félrelépésének a korábbi életmódodhoz. Azokat a nőket is ugyanúgy megcsalják, akik egész nap otthon robotolnak és nem járnak sehova. Ez a férjed döntése volt, én nem biztos, hogy ezek után helyre akarnám hozni, de te tudod.

2017. jan. 31. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ATM-ed szerint a régi kártya lejárt. Ezután az újabbnak fog pénzt adni. Hamarosan nézhetsz más bankjegykiadó után.

Amennyiben 2 puttonnyal nem találsz, mehetsz dolgozni.

2017. jan. 31. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
32%

Te komolyan elhiszed, hogy "megváltoztál"? :-)

Eső után, köpönyeg... Remélem kidob. Neeeem, szerintem ki fog dobni... Mert megérdemled. Te is.

2017. jan. 31. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Kicsit kamuszagú...
2017. jan. 31. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:

pár hét még semmi. még egy darabig úgyse hiszi el senki, hogy megváltoztál.

szerintem beszéld meg a férjeddel. mondd neki hogy tudod hogy szeretője van, és megbocsátasz ha ő is neked, és szeretnéd rendbe hozni a házasságotokat. aztán vagy partner lesz ebben, vagy nem.

2017. jan. 31. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!