Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tipikus házisárkány voltam, de most megváltozom?
Nem is tudom, hol kezdjem. 33 éves nő vagyok. A férjem 36, két gyermeket nevelünk egy 1 és egy 3 évest. Gondolom tudjátok, hogy vannak azok a nők, akik nem foglalkoznak a gyerekkel, nem csinálnak semmit, szarnak a férjükre stb. Nos én is ilyen voltam. Gazdagok vagyunk, masszőrhöz jártam, tornázni, jógázni, szaúna meg ilyen midnenféle, kakiltam az otthoniakra úgyis megcsinálta a bejárónő vagy a dada.
Fel sem tűnt milyen vagyok, amíg a férjem szeretőt nem keresett magának. A szexuális életünk nem rossz, de ő mégis máshová menekült.
Most jöttem rá, hogy szeretem, nagyon szeretem és a gyerekeimet is. Pár hete mindent én csinálok otthon, foglalkozom a családommal, megadok nekik mindent. A férjem még mindig a szeretőjénél van néha napokig. Ő úgy tudja nem tudok róla, a gépen bejelentkezve maradt facebook üzenetekből tudom, hogy mi van.
Oké, az amiket tettem nem szép dolog. De megváltoztam, nagyon is. És rendbe akarom hozni.
Mit tegyek most?
Ha sikerül megváltoznod és ezáltal még menteni is, akkor Te vagy a legklasszabb csaj a világon!
Sok sikert kívánok!Szorítok neked!
Le kell ülnöd beszélned a férjeddel, mert attól, hogy te házi tündér leszel otthon nem generálja, hogy ezzel helyre is jött minden. Ha férjed nem is akar már rád nőként tekinteni, akkor ott nem tudod egymagad helyrehozni a házasságot.
Elmondhatnád, hogy tudsz a szeretőről, hogy megérted, hogy ez volt a válaszreakció, de rájöttél hogy szereted és helyre akarod hozni. És hogy ő is partner-e ebben? (azt nem kötném az orrára, honnan tudsz a szeretőről, ha nagyon faggat, akkor mond azt, hogy "nem vagy hülye", meg "kicsi ez az ország, itt fingani sem lehet, hogy előbb utóbb ne tudjon róla a szomszéd is")
Legalább volt egy szép időszak az életedben.A férjed meg akkor is megcsalt volna,ha kitetted volna a lelkrd is a családodért.Ezeknek mindig van rá okuk,hogy miért csalnak.Ha elhanyagolod,arra fogja,a mindent a lába alá teszel,akkor meg azért csal meg,mert nem tud eléggé tisztelni.
Elválnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!