Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora csalodás az, ha évek után jön elő valakiből a házisárkány, amit előtte leplezett?
?
A csalódás mértékére vagy kíváncsi?
Akkor én 10/7et adnék rá a csalódás skálán...
Sok értelme van ennek a kérdésnek is...
Ne izgulj, ez jól ki van találva.
A nők nagy része házisárkány. A férfiak meg ugyan szenvednek tőle, de igazából szeretik ezt a drámát, ami ilyenkor előtör a társukból.
Hogy miért gondolom ezt?
Teljesen egészséges lelkületű, ép elméjű nő vagyok, aki maximálisan béketűrő, gyakorlatilag mindent elviselek, semmi esemény, ember sem tud kihozni a sodromból, mivel a nehézségeket humorral szemlélem, van egy stabil lelkierőm, amit nehéz megbolygatni.
Természetesen van, amikor ki tudok akadni, de hirtelen nem tudom megmondani mivel lehetne ezt elérni :D
Azt vettem észre, hogy ez a nyugodtság, ami mások szerint is árad belőlem, nem túl vonzó a férfiaknak.
#5 Szia, szerintem szerelem, szex és sok változatosság meg családszeretet mellett nem lesz unalmas az előjövetlen sárkány miatt a kapcsolat.
A műbalhé, és hogy megcsalom a feleségem, anélkül hogy ennek 0,0%-os alapja van, na az már nagyon unalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!