Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 évesen beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen beleszerettem egy 41 éves férfiba. Hogyan mutassam be apuéknak?

Figyelt kérdés

Légyszives ne ítélkezzetek és ne is írjátok le, hogy nekem nem ilyen idős korú férfiról kellene gondolkodnom vagy hogy apakomplexusom van meg ilyenek. Eddig két barátnőm tudja de nem hagynak békén folyamatosan ezzel jönnek, eleget hallgattam már.

Kutyasétálltatás közben találkoztam vele először, összekapott a két kutyus itt kezdődött az egész. Már akkor egyből szimpatikus volt jól nézett ki, nincs is elhízva egy pici hasa van de ennyi, igényesen öltözködött jó illata volt szép szeme és baromi kedves volt velem. Beszélgettünk közben és végülis hazáig kísért. Akkor még nem tudtam mi lesz ebből, annyival búcsúzott, hogy majd még biztos összefutunk, így is lett. Ennek már 6 hónapja. Nem nős, élettársa VOLT amikor megismertem nekem pedig barátom VOLT akkor még.

Nagyon jó szakmája is van, tökéletes férfi. Már egy ideje együtt vagyunk úgymond de nem vállaltuk fel, sokat gondolkodunk mi legyen mert egyikünk sem tud dönteni mivel szeretjük egymást. A szépséghiba csak annyi a történetben, hogy nemrég "lebuktunk" mivel a párom meglepett egy kis wellnessezéssel a szülinapom alkalmából de csak az egyik helyi hotelba, hogy azért ha olyan van haza tudjak ugorni. Még a szüleimnél lakok akik nagyon vigyáznak rám, szigorúak minden téren. Anya ott tanít ahova járok (még gimis vagyok) és az egyik évfolyamtársam pedig meglátott minket ahogy csókolózunk a barátommal a medencébe eléggé félreérthetetlen volt.

Azóta már "az egész suli erről beszél", félek hogy a szüleim fülébe jut és az nagyon rosszul venné ki magát ezért én akarom elmondani. Nem tudom, hogy kezdhetnék nekik bele mivel szerintem még azt sem tudják, hogy voltam egyáltalán férfival. Nem mintha olyan sokkal lettem volna, eddig 2 barátom volt az egyiket be is mutattam de akkor is folyamatosan traktáltak, hogy ugye nem feküdtem még le vele?! Nem lesz egyszerű de elkerülhetetlen, mivel ha olyan pletykát hallanak hogy felnőtt férfiakkal "hetyegek" hotelekbe akkor nekem végem. Viszont mellette igazi nőnek érezhetem magam még ha nem is vagyok még az. Nagyon sokat fejlődtem és sokat köszönhetek neki, sokan mondták hogy megváltoztam, sokat komolyodtam még anyuék is. Valahogy ezt is szeretném beleszőni a mondandómba, ha nem harapják le egyből a fejem. Sürgősen tennem kell valamit mivel ma konkrétan azt hallottam vissza, hogy én prosti vagyok és öregekkel dugok akik ruhákat vesznek nekem. És ez komoly! Bármilyen ötletet szívesen fogadok, akár szülőktől is hogy ezt mégis hogy kellene előadnom? Apa a legszigorúbb ember akit ismerek.

2017. jan. 30. 18:13
 81/100 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy szobafogságban van, internetet megvonták, a pasast pedig azóta is puskával kergeti a kérdező édesapja. :)
2017. febr. 8. 12:41
 82/100 A kérdező kommentje:
Sziasztok látom sokan írtak azóta is bocsi de nem olvastam még el őket. Mostanra úgy nagyjából rendeződtek a dolgok, sajnos nagyon ne úgy jött össze ahogy szerettem volna :( Hát elmondtam a szüleimnek a dolgot. Nagyon kiakadtak rám, még sosem láttam őket ilyennek. Kiderült, hogy már hallotta anya azokat a pletykákat amikről már írtam de sosem gondolta volna, hogy van alapja és emiatt teljesen rosszul állt hozzá az egészhez, nagyon jó hogy nem volt ott a barátom :( Nagyon kiakadtak, anyu még a hajamat is megtépte én hiába mondtam nekik, hogy félre értés történt nem is hallgatták meg amit mondok azt hitték hogy én teljesen hülye vagyok és engem csak kihasználnak és észre sem veszem. Azt mondták ostoba kis sz*jha vagyok, aki lejáratta őket meg magát is egy életre, hogy most miattam gondol rólunk rosszat mindenki mert nehogy azt higgyem, hogy még nem hallotta mindenki a pletykákat az édes kis lányukról. Minden áron tudni akarták ki a barátom, azt mondták addig nem megyek sehova amíg nem árulom el. Persze elvették a mobilomat is meg a laptopmat és szó szerint nem engedtek ki a házból. Ez volt péntek este, és szombat késő délutánig ez ment, akkor lementem hozzájuk és már láttam, hogy megnyugodtak egy kicsit akkor beszéltem velük és mindent elmondtam igazából ami csak eszembe jutott, közbe persze sírtam, hogy nem akarják hogy boldog legyek és tönkretesznek ezzel a szigorúsággal meg hogy én tényleg szeretem a barátomat szóval mindent ami csak eszembe jutott és azt is mondtam, hogy elmondom ki a barátom de csak ha nem fognak úgy beszélni vele mint velem tegnap. Végig hallgatták egy szót sem szóltak aztán mikor befejeztem akkor azt mondta apa, hogy nem kell elmondom, hogy hívják ugyanis már találkozott vele. Én csak néztem teljesen értetlenül, hogy mivan? Aztán mondta, hogy még péntek este csörgött a telefonom többször is és felvette apa és beszélt a barátommal, szombat reggel pedig elment hozzá. Én majdnem rosszul lettem kinyögtem, hogy és mi történt mondja már el. A lényeg az, hogy nem is igazán érdekelte milyen ember a párom, csak azt hajtogatta, hogy teljesen mindegy hogy milyen mert ebből a kapcsolatból úgysem lesz semmi mert egyszerűen túl nagy a korkülönbség és nem hozzám való mivel én még kislány vagyok. És hogy egy normális férfi nem akar egy kislányt maga mellé. Én meg kérdeztem, hogy akkor tulajdonképpen az a baja, hogy a barátom egy teljesen normális intelligens és kedves ember én meg csak egy hülye kislány vagyok. És mondta hogy igen, és hogy ez egyszerűen nem működik sajnálja de nem egyezik bele ebbe az egészbe és ha szeretem őket akkor szakítsak vele(mindig így zsarolnak) mielőtt még a barátom megüti a bokáját miattam ugyanis az ő szakmájából adódóan nagyon komolyan ráfaraghat ha kiderül hogy tini lányokkal jár hotelba. Szóval ha őt is szeretem akkor azt teszem ami neki a legjobb és békén hagyom. Hát én egész hátralévő nap, estét, éjjelt mindent átsírtam egyszerűen annyira szomorú voltam már minden megfordult a fejemben, mert olyan elviselhetetlen volt a helyzet. A telefonomat és a laptopomat sem kaptam vissza, még hétfő reggel sem vihettem magammal suliba. A kocsiba is sírtam, az órákon is, folyton mindenki csak engem nézett. Szerencsére pár osztálytársam nagyon rendes és megértő volt velem, olyan is akiről azt hittem korábban, hogy nem igazán kedvel, odaadták a mobiljukat és beszélhettem végre a barátommal, de akkor is csak zokogtam a wc-be alig bírtam elmondani neki amit akarok és minden szünetbe felhívtam :((( Ő mindenképpen találkozni akart velem mert hallotta milyen rosszul vagyok, és mondta, hogy meg kell beszélnünk ezt az egészet, mondom jó oké. Az óráim után apa jött értem kocsival úgyhogy esélytelen volt normálisan találkozni. Tegnap a második óra után leléptem és elmentem hozzá, annyira durva volt olyan jó érzés volt végre vele lenni és megölelni, nem is tudom leírni sem amit éreztem akkor de komolyan inkább meg se próbálom. Délutánig nála voltam, neki közben sajnos el kellett menni 2 órára, addig aludtam. Azt mondta, hogy ez így nem mehet tovább és, hogy döntsem el én mit akarok de igazán komolyan gondoljam át nem viccből mondja. Akkor ment el, aztán mikor visszajött kérdezte, hogy Na? Én meg mondtam, hogy számomra nem kérdés, hogy vele akarok lenni és semmit sem akarok jobban. Aztán csak ölelkeztünk és mondta, hogy úgy örül hogy ezt mondtam mert ő is csak velem akar lenni és nem érdekli mások mit gondolnak, de akkor mostantól fel kell vállalnunk és majd ő visz haza engem és beszél a szüleimmel. Közben elárulta, hogy ő szakítani akart...Mert neki nem ér ennyit ez az egész és mit fognak majd mások gondolni ebből csak a probléma lesz, nekem is jobb lesz majd mással. Aztán azt mondta akkor változott meg amikor felhívtam suliból és csak sírtam és könyörögtem neki, azt mondta akkor tudatosult benne, hogy én tényleg szeretem őt, hogy mennyi mindent vállaltam érte és én olyan lány vagyok akiben tényleg "van valami" és hogy akkor teljesen magába szállt és eldöntötte, hogy engem akar. Először nagyon rosszul esett, hogy ezt mondta nagyon megharagudtam rá hogy ő el akart hagyni mert nekem meg sem fordult a fejemben. Aztán olyanokat mondott, ami teljesen más, szóval így még sosem beszélt velem és ilyen dolgokról sem beszélt még soha nekem én csak hallgattam és megértettem, hogy ő min ment át és mit érzett és mit érez most is. Szóval akkor ott minden tökéletes volt egy pillanatra aztán eszembe jutott, hogy vannak szüleim is. Aztán beültem a kocsijába és hazavitt, becsöngettünk, hát én olyan ideges még soha életembe nem voltam úgy éreztem elájulok és nem bírom ezt az egészet. Ki***szott mérges volt apa amiért ellógtam a suliból úr isten azt hittem hogy meg fogja ütni a barátomat, hogy itt most kábé ennyi is volt, de ő csak beszélt beszélt beszélt, közben szorongatta a kezem és magához húzott, elmondta tök normálisan ,hogy eddig is csak miattuk nem vállalt fel engem (ez mondjuk nem volt igaz de jó hogy ezt mondta) és nagyon szeret és megérti, hogy így féltenek egy ilyen különleges lányt mint én és ő ennek igazából nagyon örül, mert ilyen jó nevelést kaptam és milyen értékes vagyok, és mostmár szeretne ő is vigyázni rám ameddig csak én azt akarom. És végül annyit beszélt már hogy anyáék is csak figyeltek rá és már bólogattak is párszor és hát nem az hogy megnyugodtak de legalább lehiggadtak, aztán amikor befejezte "átadott" apáéknak, hogy ő mostantól nem akar titokban találkozgatni vagy iskolaidőben és akkor akar csak velem lenni amikor ők is megengedik, mit szólnának a hétvégéhez amikor már nem kell tanulnom. És végül abban maradtunk, hogy szombaton találkozhatom vele addig semmi esetre sem, mert ha rajtakapják hogy hazudik nekik akkor engem elfelejthet egy életre. Ebben maradtunk ez van most is. Nem szeretik, nagyon nem, azóta is szinte csak róla van szó itthon. El is játszották már párszor, hogy "mégse" találkozhatok vele szombaton de szerencsére ezek csak ilyen időleges hülyeségek, mondtam, hogy a barátom tartja a szavát akkor ők sem hazudhatnak neki. Szombat délután vele lehetek és ez a lényeg. "A többit még megbeszéljük" ez tudom mit jelent. Nembaj igazából mert majd megint hazakísér és neki sokkal könnyebben mondanak igent mint nekem, engem tényleg lenéznek de nem érdekel. A lényeg, hogy vele lehetek ez a legfontosabb! És előbb utóbb ők is be fogják látni, hogy nem csak egy hóbort ez nekem és hogy a barátom milyen jó ember igazából. Majd belátják ebben biztos vagyok, azthiszem. Szerencsére azóta minden este tudunk beszélni rengeteget és teljesen más lett velem :) Sokkal jobb most nekem mindezek ellenére, mert tudom, hogy ő is mennyire szeret engem :) Amit mondott nekem mikor nála voltam miután bevallotta, hogy szakítani akart és én kiakadtam rá hát az konkrétan egy házassági ajánlat volt! :)))) De erről még nagyon korai beszélni, biztos vagyok benne hogy ő is csak a nagy érzelmi sokk miatt mondta ezt úgy a szemembe, de láttam rajta, hogy tényleg így gondolja és ez mindennél többet jelent nekem :) Először nem ártana megkedveltetnie magát azért a szüleimmel és tényleg normális kapcsolatban élni de ha megkérné a kezemet én bármikor igent mondanék. Tudom, hogy erre még várnom kell, ő is mondta aztán. De az, ahogy beszél velem az is olyan más lett, olyan jó lehetne ez az egész én már néha örömömbe sírok ha csak a szombatra gondolok. Tudom hogy ő is hogy félt amikor hazavitt, láttam rajta és mégis elmondta szüleimnek a kapuban állva, hogy szeret engem. Én nekem több nem is kell de komolyan. Az sem érdekel ha pár év múlva megpocakosodik vagy őszül nekem Ő kell ez biztos én Őt akarom Ő az igazi nekem. Tudom, hogy semmi sincs még rendben de talán a nehezén túl vagyok és megint boldognak érzem magam még jobban mint előtte. Bár nagyon sok dolog fáj de valahogy mégis jobb. Talán ha minél többet küzdünk valamiért akkor annál jobban fogjuk értékelni, én most így vagyok a szerelmemmel próbálok így hozzá állni. Szóval ez történt, hát nem tudom mi lesz még. Inkább nem olvasom el miket írtatok, biztos csak gúnyolódtatok rajtam, most erre nincs szükségem :) De azért jó hogy pár embert tényleg érdekel, hogy mi van velem. Majd még talán jelentkezem de ezt muszáj volt kiírnom magamból.
2017. febr. 8. 16:20
 83/100 anonim ***** válasza:
100%
Hat, tokre rendes lanynak tunsz, de sajnos meg nagyon "tinisen" naivka vagy, es minden hulyeseget elhiszel.
2017. febr. 8. 16:31
 84/100 anonim ***** válasza:

19 évesen már kicsit nagyobb realitásérzéked kéne, hogy legyen!

A pasas igyekezett a legjobban kijönni a szituból.

Értem én, hogy most szárnyakat kaptál meg minden, de ajánlom ne vedd fel őket, mert nagyobbat esel mint amekkorát egy ilyen tündérmese után kéne.

2017. febr. 8. 16:41
 85/100 anonim ***** válasza:
Tapasztalatnak mindenképp jó lesz, de ne számíts életre szóló kapcsolatra szerintem.
2017. febr. 8. 21:18
 86/100 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is úgy gondolom, hogy elég naiv vagy és egy tündérmesének látod a dolgokat... Persze lehet, hogy van akiknél tényleg így működik az élet.

Azt mondjuk nehezen tudom megérteni, hogy egy 41 éves férfi hogyan tudja tolerálni egy 19 éves problémáit, aki a suliközben szünetben hívja fel a lánywc-ből... Vagy azt, hogy azon megy a nyafogás, hogy "apuék" mit fognak ehhez az egészhez szólni.... Ezzel a 41 férfival sincs rendben minden belül az biztos!

2017. febr. 9. 09:45
 87/100 anonim ***** válasza:
75%

Megint a lényeggel nem foglalkozik senki, h az anyja megtépte őt és nem képesek a szülők a véleményüket zsarolás nélkül elmondani. Nem az a baj, hogy azt gondolják nem illenek össze, hanem hogy ilyen középkori módszerekkel hozzák a lányuk tudomására. De ez itt senki ingerküszöbét nem éri el, csak megint jött a közhelygyűjtemény... Ha nem lenne a negyven éves fickó a történetben, csak a hajtépés meg a bezárás meg a mobilekobzás, már mindenki a családsegítőért meg a NANE-ért kiáltana.

A barátod tökös volt, hogy elment hozzájuk, a szüleid meg úgy látom adnak ennek az egésznek egy halovány esélyt. Most rajtad a sor, hogy bizonyítsd, nem megy ez a tanulás rovására és nem egy eltartott kis kalitkamadár leszel, akit bármikor kidobhatnak és akkor az egész világ (a szüleiddel az élen) bezzegezhet, hanem fel fogsz nőni a párodhoz, ugyanolyan erős és önálló leszel mint ő. Pár év és el fog ez is jönni, akkor már a gyakori kérdések közönségének tanácsaira sem lesz szükséged. ;) Most az a legfontosabb, hogy a gimit minél jobb eredménnyel fejezd be, az egyetemen ne csúszkálj, legyen jó munkád, mert amíg gimis vagy addig gimisként is fognak kezelni. Ha jó szakot választasz akár 22 évesen elkezdhetsz dolgozni, de már suli közben is végezhetsz vmi gyakornoki munkát. Szép lassan le kell válnod a szülőkről és a saját lábadra állni, hogy senki ne vádolhasson azzal, hogy a szüleid fészkéből a barátod fészkébe mész. Neki is szüksége van arra, hogy erős legyél, mert nem lehet minden teher egyedül az ő vállán. Sok sikert kívánok!

2017. febr. 9. 12:07
 88/100 anonim ***** válasza:
18%
Én is sok sikert kívánok édes apádnak,hogy sikeresen véget vessen ennek az egésznek. :) Megmondtam: A fószer keressen magának párt a saját korosztályában. Teszek rá, hogy Harrison Fordnak meg a többinek mennyire jött ez össze! Magyarul megmondva: Kocc van a kis lánytól tata!:)
2017. febr. 9. 12:48
 89/100 anonim ***** válasza:
34%

87-es, itt a legkisebb gond a hajráncigálás.

Hidd el, annál nagyobb probléma, hogy egy 41 éves felnőtt(?) férfi elszédítette a gyerekeszével.

2017. febr. 9. 14:55
 90/100 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem keményebbek a szüleid de nem, legalábbis az enyémekhez képest csak hangemberek.akkor jöttél volna ki jól az egészből ha most koppansz....ehelyett meg lett hosszabbítva ez az irreális történet azért hogy addig mégmagasabbra juss hogy később mégnagyobbat koppanj.a valódi nyertes persze a krapek.

a szülőkérdés is csak 1 a millióból a szakítóokok közt....az hogy ízlik majd ha csak hogyismondják elmúlik a kémia? a fiatal lányok úgy be tudnak zsongani bárkiért különösebb ok nélkül....

2017. febr. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!