Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen beleszerettem egy 41 éves férfiba. Hogyan mutassam be apuéknak?
Légyszives ne ítélkezzetek és ne is írjátok le, hogy nekem nem ilyen idős korú férfiról kellene gondolkodnom vagy hogy apakomplexusom van meg ilyenek. Eddig két barátnőm tudja de nem hagynak békén folyamatosan ezzel jönnek, eleget hallgattam már.
Kutyasétálltatás közben találkoztam vele először, összekapott a két kutyus itt kezdődött az egész. Már akkor egyből szimpatikus volt jól nézett ki, nincs is elhízva egy pici hasa van de ennyi, igényesen öltözködött jó illata volt szép szeme és baromi kedves volt velem. Beszélgettünk közben és végülis hazáig kísért. Akkor még nem tudtam mi lesz ebből, annyival búcsúzott, hogy majd még biztos összefutunk, így is lett. Ennek már 6 hónapja. Nem nős, élettársa VOLT amikor megismertem nekem pedig barátom VOLT akkor még.
Nagyon jó szakmája is van, tökéletes férfi. Már egy ideje együtt vagyunk úgymond de nem vállaltuk fel, sokat gondolkodunk mi legyen mert egyikünk sem tud dönteni mivel szeretjük egymást. A szépséghiba csak annyi a történetben, hogy nemrég "lebuktunk" mivel a párom meglepett egy kis wellnessezéssel a szülinapom alkalmából de csak az egyik helyi hotelba, hogy azért ha olyan van haza tudjak ugorni. Még a szüleimnél lakok akik nagyon vigyáznak rám, szigorúak minden téren. Anya ott tanít ahova járok (még gimis vagyok) és az egyik évfolyamtársam pedig meglátott minket ahogy csókolózunk a barátommal a medencébe eléggé félreérthetetlen volt.
Azóta már "az egész suli erről beszél", félek hogy a szüleim fülébe jut és az nagyon rosszul venné ki magát ezért én akarom elmondani. Nem tudom, hogy kezdhetnék nekik bele mivel szerintem még azt sem tudják, hogy voltam egyáltalán férfival. Nem mintha olyan sokkal lettem volna, eddig 2 barátom volt az egyiket be is mutattam de akkor is folyamatosan traktáltak, hogy ugye nem feküdtem még le vele?! Nem lesz egyszerű de elkerülhetetlen, mivel ha olyan pletykát hallanak hogy felnőtt férfiakkal "hetyegek" hotelekbe akkor nekem végem. Viszont mellette igazi nőnek érezhetem magam még ha nem is vagyok még az. Nagyon sokat fejlődtem és sokat köszönhetek neki, sokan mondták hogy megváltoztam, sokat komolyodtam még anyuék is. Valahogy ezt is szeretném beleszőni a mondandómba, ha nem harapják le egyből a fejem. Sürgősen tennem kell valamit mivel ma konkrétan azt hallottam vissza, hogy én prosti vagyok és öregekkel dugok akik ruhákat vesznek nekem. És ez komoly! Bármilyen ötletet szívesen fogadok, akár szülőktől is hogy ezt mégis hogy kellene előadnom? Apa a legszigorúbb ember akit ismerek.
"Egyke vagy egyébként? Az a baj, hogy a szüleidnél már az is ki verné a biztosítékot, hogy nem vagy szűz"
Ez íígy van. Egyke vagyok sajnos, talán ha lenne tesóm akkor megoszlana köztünk ez a halálra féltés mánia. Folyton azt mondják, hogy én vagyok a mindenük a szemük fénye olyan szép kislány vagyok olyan jól tanulok "ne rontsd el az életedet" - ezt akkor mondták amikor barátom volt. Nem buták ők egyáltalán csak egyszerűen túlzó ahogy viselkednek néha, bulizni is csak ritkán járhatok vagy maximum titokban. Komoly elvárásaik vannak a "jövendőbelimmel" szemben is, mondjuk ennek szerintem a barátom megfelelne mivel ő orvos :)
Apum családjából is van pár orvos az öccse is az akit a párom ismer is. Egyébként csak, hogy tudjátok ez nem szex kapcsolat. Lehet félre írtam valamit mert elég sokan furákat írtok, ez nem erről szól. Mindketten szeretjük a másikat és ő sem csak játszik velem, ő nem olyan. Volt élettársa meddő volt neki nem lehetett babája ezért nincs gyereke pedig akart volna már. Én pedig szívesen lennék fiatal anyuka akár :) Persze erről még kár beszélni, de az biztos, hogy ha felvállaljuk akkor mindketten komolyan gondoljuk. Engem nem zavar az ő kora egyáltalán, nem is néz ki 32-33nál többnek szerintem és egyébként őt sem zavarja a korom, nem tart éretlennek sem butának, ha valami gázos dolgot csinálok inkább viccesen kioktat, de sosem bántott még meg :) Ő tényleg tökéletes (számomra) a hibáival együtt is és én vele akarok élni, nem csak pár hónapig.
8-assal egyetértek, a kedves párodnak ne csak akkor legyen töke, amikor feláll rád, hanem akkor is, amikor ezt apád szemébe kell mondani.
Ne érts félre, én drukkolok, hogy minden rendben legyen, vannak még csodák, és lehet, hogy majd mosolyogva mesélitek a kamasz gyerekeiteknek, hogy nektek sem volt egyszerű az élet...
Viszont maga a tény, hogy a - felnőtt férfi! - párodnak meg se fordult a fejében, hogy ő álljon apád elé a sztorival, ne pedig te egyedül, az azért furcsa.
Majd írd meg, hogy mi történt, kíváncsi vagyok és drukkolok.
Hasonló cipőben jártam, mint te, nekem egy évig sikerült titkolni, mert csak hétvégente jártam haza az egyetem miatt. Én először a testvéreimet avattam be és kértem a támogatásukat. Ők azt mondták, előbb anyának mondjam el, utána apának. Én semmi trükköt nem vetettem be, nem írtam levelet, csak eléjük álltam, hogy akarok mondani valamit. Anya kicsit megdöbbent, nem örült neki. Apukám kifejezetten jól fogadta, kicsit mintha még örült is volna, elviccelődtünk. Ő ismerte a férfit korábbról, tudta, hogy jó arc, ezért fogadta jobban. Azóta anyukám is jobban elfogadta, bár teljesen soha nem fogja, de ehhez meg joga van.
Az apakomplexusos beszólásokra meg mondd azt, hogy a vékony emberek sem anorexiások, csak vékonyak. Talán leesik majd az embereknek, hogy nem illik pszichológiai fogalmakkal vaktában lövöldözni.
Miért mi a baj azzal, hogy elmentünk wellnessezni? Nem egészen értem. Meglepett vele a szülinapomon ennyi, egyébként mást is kaptam :) Amikor megismerkedtünk utána 2 hónapig csak barátkoztunk semmi komoly nem volt, egy bizonyos ügyben kértem ki a segítségét majd olyan jól elbeszélgettünk, hogy utána már többször is találkoztunk de sosem hajtott nálam a szexre. Én kezdeményeztem azt is, hogy esetleg lehetne-e ez több mint barátság, ő nem akart belemenni először. Kábé 1 hónapja feküdtünk le először, aki csak megdugni akar nem várt volna ennyit, meg hát nem is ismeritek :)
Aputól sem fél :) Csak szeretné ha problémamentesen sikerülne nagyjából ez a szülőknek bemutatás mert mint írtam komolyan tervezzük a dolgokat :)
Nőként írok és ha hiszed, ha nem, csakis jó szándékból! :)
Nagyobb port fog kavarni az egész, mint amennyit megér.
Te is tisztában vagy vele (feltételezem, mert értelmesnek tűnsz, de sajnos naivnak is), hogy csak szórakozásra vágyik. Hogy ezt te nem hiszed, nem nézed ki belőle azt érhető, ugyanis csodaszép körítést adott elő neked, ez kétségtelen.
Az ilyen korú férfiak csak kihasználják a korodbeli lányokat. Ezen nincs mit szépíteni és a TE érdekedben nem is kell. Azt is tudom, hogy ezt te talán egyenesen támadásnak veszed, hiszen mikor az ember arról hall rosszat, akit kedvel vagy szeret, automatikusan negatívan csapódik le benne.
Mi lesz ha kitálalsz?
A szüleidet nagyon megviselné. Pár évet öregítenél rajtuk, mert lelkileg biztos magukba zuhannának+ idegileg is kikészülnének. Te a végén úgysem maradsz vele max. még pár hónapig, mert ő nem opció számodra. Túl nagy ár a semmiért, nem gondolod?
Ne cs*szd el az életedet! 25N
A "legyen töke" nem arra vonatkozik, hogy esetleg fél apádtól, hanem arra, hogy legyen férfi, álljon apád elé ("mint férfi a férfi elé"), és álljon ki melletted, érted, értetek, a kapcsolatotokért. Mondja el apádnak, hogy szeret téged, és komolyan tervez veled.
Ha "csak" tőled hallják a szüleid, hogy szeretitek egymást, stb. nem fogják elhinni! Azt fogják gondolni, hogy csak be lettél hülyítve, és valami perverz vén pedofil játszik veled. Nem fogják komolyan venni, amit mondasz. Ezért kell, hogy ott legyen a pasi; már a jelenléte is egyfajta bizonyíték arra, hogy komolyan gondolja veled, és ha a szüleid kicsit lenyugszanak, a ott lesz helyben a lehetőség a pasi "tesztelésére". Mellesleg kapásból átugorhatnád az "5 év szobafogság, eltiltás, erényöv" és hasonló hirtelen, indulatból jött reakciókat, és tisztább, korrektebb lenne a párod részéről is. Utólag (ha már magához tért) szerintem apád is értékelné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!