Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell éreznem ha szerelmes vagyok? Most komolyan?
Figyelt kérdés
22 évesen még nem voltam szerelmes, nem is voltam lánnyal még együtt. Komolyan most velem van a baj? Nem nem vagyok meleg, a lányok tetszenek de még soha nem volt egy kapcsolatom se, és nem igazán vágyok rá. WHY?2017. jan. 28. 23:20
2/5 A kérdező kommentje:
Ha eszek jót érzek, ha kiver-em jót érzek, ha sz@rok jót érzek, akkor ez mind szerelem?
2017. jan. 28. 23:53
3/5 anonim válasza:
Azt kell, hogy vele akarsz lenni, és mindenféle tetszik vele kapcsolatban, és mindig rá gondolsz, és szar nélküle.
4/5 A kérdező kommentje:
eddig ilyet még nem éreztem senki iránt, olyat igen hogy meg tudnám ...... de csak annyi . vannak bajok xd
2017. jan. 29. 00:07
5/5 anonim válasza:
Ismerek olyan pasit,akinek 20 évesen a leghosszabb "kapcsolata" 1 hónapig tartott.Helyette falja a nőket szingliként.Nem mindenkinek való a kapcsolat,vannak,akik nem szeretik a kötöttségeket.Én is ilyen vagyok,csak lányban,bár volt már 2 éves kapcsolatom is,de azóta nem vágyok rá.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!