Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lehetek szerelmes belé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehetek szerelmes belé? Hogy küzdenéd le az érzéseid?

Figyelt kérdés

Van egy családom, szeretem őket. De az interneten megismerkedtem valakivel, véletlen hozott össze a sors. Már huzamosabb ideje tartjuk a kacsolatlt több módon de nem találkoztunk. Több okból. Főleg a család. A szexuális vonzalom is megvan. De egy a bökkenő. Beleszerettem...ami 99% hogy viszonzatlan.

Mit tegyek hpgy ne veszítsem el a társaságát de ne érezzek szerelmet?

N

2017. jan. 24. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy úgy érzed, hogy viszonzatlan, van más korlát? Távolság, család, egyéb? Ha nincs, akkor bizonyosodj meg arról, hogy ő nem érez semmi extrát irántad: ha igazad volt, akkor lehettek barátok, ha képes vagy felfogni, hogy nem kellesz neki; ha nem, akkor mindkettőtöknek jobb, ha elfelejtitek egymást.
2017. jan. 24. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Azzal kezdi,hogy van családja! Nem érdemes belemenni. ráadásul szexuális vonzalom úgy,hogy még nem is találkoztatok?Beleélted magad, valami miatt vonzódsz hozzá, de élőben lehet,hogy teljesen más. De ha nem más, mi lesz a folytatás?Meg kell gondolnod. Bár eddig is meg kellett volna.

Találkozni fogsz Vele, ebben biztos vagyok, innen már nehéz leállni.

2017. jan. 24. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha nem beszéltek és szépen elfelejtitek egymást! Ott a családod, foglalkozz velük.

Ha szereted, semmi értelme kínoznod magad.

Ha csak barátnak szeretnéd, az jó, mondd ezt meg neki, de idő kell, hogy lezárd magadban és, hogy biztosan ne úgy gondolj rá, mint a szerelmedre.

2017. jan. 24. 20:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szeret és fontos vagyok neki, de viszonzást erősen kétlem.

Gondolkoztsm már, hogy vajon ebből lehetne e komply dolog. De nem igazan tudtam, hogy mit gondol ezért elhesegettem ezt az abszurd mindent felforgató gondolslatot.

Nem gondoptam hogy szerelmes lehetek távolról. De úgy latszik belr leget valakibe igy is és ennyire bolondulni.

Ha találkoznánk 101 % szex lenne a vége mert megvan a vonzalim nagypn az ő részéről is.

Tiszteletben tartja a csaladom, nem akar beleronditani. Nem találkozunk.

Már csak azt tehetem hogy próbálom egy kis fiókba laksttal eltuszkolni ezt az érzést szerintem. Szerintetek?

2017. jan. 24. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Őőő Beleszerettél valakibe akivel még életedben sosem találkoztál élőben, söt még szexuális vonzódás is van :D Az kemény!

Előszöris szerintem otthon nincs minden rendbe a pasiddal és nagyon elmentetek mar egymas mellett ha odáig jutottatok, hogy virtualisan vagy szerelmes másba mert még az is jobb mint ő aki ottvan melletted hus-vér ember.

Én a helyedben nem lapítanék a net előtt hanem megpróbalnám a parommal a kapcsolatunkat megbeszelni mik a hianyosságok min kellene valtoztatni , es ha nincs érzelem es nem megy akkor inkább kiszállni belőle, de hazudozni és egymas hatamögött netrandizgatni undoritó, mert csak idő kérdése gondolom míg félre nem mész.

2017. jan. 24. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Huhh bocsi, teljesen félreértelmeztem az első mondatot, azt hittem fiatalabb vagy és nem akarod otthagyni a szüleidet...

#1 voltam

2017. jan. 24. 20:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Ezen vagyunk. Hogy javitsunk.

De baratként nem akarom elveszíteni.

Nem kellene ítélkezni és nevetni mert nem vicces, abszurd, baromság, lehetetlen. Ezt hittem.

Na de azért köszi.

2017. jan. 24. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez az ember azert jött csak az eletedbe, h felhivja rá a figyelmedet h gond van a kapcsolatoddal.

Netes-beszelgetos esetekben az ember a sajat illuzioiba szeret bele (még szemelyesen is sokat teszunk a valosaghoz, nem h igy h hianyos az ismeretunk), ezt idoben le kellett volna allitani, magadat helyre tenni, de kenyelmes volt. Talán még nem keso.

2017. jan. 24. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez alatt mit értesz? "Tudom, hogy szeret és fontos vagyok neki, de viszonzást erősen kétlem." Néha úgy értelmezem,hogy Te szereted Őt, de nem viszonozza. De ebben a mondatodban azt írod,hogy tudod,hogy szeret, fontos vagy Neki. Akkor most mi a helyzet, mit nem viszonoz?
2017. jan. 25. 07:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Mint embert, úgy értem. Ad a véleményemre, ha megigér valamit betartja stb...meg mondta is h szeret. De nem ugy-ezt nem.mobdta de a szóvegkörnyezetből...
2017. jan. 25. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!