Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetek szerelmes belé? Hogy küzdenéd le az érzéseid?
Van egy családom, szeretem őket. De az interneten megismerkedtem valakivel, véletlen hozott össze a sors. Már huzamosabb ideje tartjuk a kacsolatlt több módon de nem találkoztunk. Több okból. Főleg a család. A szexuális vonzalom is megvan. De egy a bökkenő. Beleszerettem...ami 99% hogy viszonzatlan.
Mit tegyek hpgy ne veszítsem el a társaságát de ne érezzek szerelmet?
N
Nekem is van egy ilyen pasi barátom. Elmondja,hogy szeret, fontos vagyok Neki, ahogy nekem is Ő. Keressük egymást, egymás bizalmasai vagyunk, mindenről beszélünk, de ennyi. Szó sincs szerelemről, legalábbis a részemről nincs. remélem,hogy a részéről se, ugyanis ez nem erről szól.
Ha érzed,hogy nem szerelemmel szeret ne éld bele magad a továbbiakba. Szexet szerelem nélkül is akarhat, a kettőnek nincs köze egymáshoz.Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!