Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lehetek szerelmes belé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehetek szerelmes belé? Hogy küzdenéd le az érzéseid?

Figyelt kérdés

Van egy családom, szeretem őket. De az interneten megismerkedtem valakivel, véletlen hozott össze a sors. Már huzamosabb ideje tartjuk a kacsolatlt több módon de nem találkoztunk. Több okból. Főleg a család. A szexuális vonzalom is megvan. De egy a bökkenő. Beleszerettem...ami 99% hogy viszonzatlan.

Mit tegyek hpgy ne veszítsem el a társaságát de ne érezzek szerelmet?

N

2017. jan. 24. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen pasi barátom. Elmondja,hogy szeret, fontos vagyok Neki, ahogy nekem is Ő. Keressük egymást, egymás bizalmasai vagyunk, mindenről beszélünk, de ennyi. Szó sincs szerelemről, legalábbis a részemről nincs. remélem,hogy a részéről se, ugyanis ez nem erről szól.

Ha érzed,hogy nem szerelemmel szeret ne éld bele magad a továbbiakba. Szexet szerelem nélkül is akarhat, a kettőnek nincs köze egymáshoz.Sajnos...

2017. jan. 25. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!