Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 éves kapcsolat után bűn, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éves kapcsolat után bűn, ha hamar szerelmes leszel másba?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a volt párom akivel 2 évet töltöttem, kifordult magából, fizikailag bántott is, és hosszú hónapok óta már semmilyen nem volt a kapcsolatunk.

Szakítás lett a vége...

A bonyodalom az, hogy van egy fiú aki viszont már a szakítás előtt is közel került hozzám (csak beszélgetés szinten) és a kapcsolat végetértével ez csak mégjobban elmélyült.. Nemtudom ez helyes-e? Ugy értem nem akarok egyből másik kapcsolatba ugrani, de úgy érzem szeretem és már most megőrülnék nélküle.. Mit gondoltok eről? Ti hogy csinálnátok? Várni kell még egy két hónapot hogy alakuljon a dolog, vagy egyáltalán nem helyes ez?

2017. jan. 21. 11:14
 1/9 Krukutyán Levente ***** válasza:
Nem bűn. Tégy úgy, ahogy szeretnél.
2017. jan. 21. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb nő ilyen.
2017. jan. 21. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
nem bűn :)
2017. jan. 21. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne bűn? Ugyan így voltam én is, csak engem nem bántalmazott az exem, szimplán nem egy irányba terveztünk haladni és kiszerettem belőle valamelyest. Közben én is beszélgettem a mostani párommal, amikor szakítottunk az exemmel, talán 1-2 hónap telt el, találkoztam vele, és már aznap megtetszett. Nekünk sem telt sok időbe, mire összejöttünk, de nekem az elején még rossz volt. Furcsa volt két év után, és ezt csak az idő tudta megoldani. Azóta semmi baj nincs (azon kívül, hogy az exem random jelentkezik), a párommal teljes mértékben szeretjük egymást, és vele tervezem leélni az életem. :)

Tedd azt, amit a szíved súg, DE azért az eszedre is figyelj. Ha még korainak érzed, várj vele, kérd meg, hogy legyen türelmes. De ha neked egyáltalán nem rossz érzés, akkor miért ne vághatnál bele? Én azóta is visszahallottam az exemtől, hogy milyen könnyen túlléptem rajta, csak ő nem tudja a valós történéseket. Mindamellett, nem is érdekel, mit gondol, úgyhogy ettől neked sem kell tartanod.

2017. jan. 23. 16:18
 5/9 TóthBrigi27 válasza:
Szia! Saját történet: Dettó ugyan ez volt velem is! Párommal összekaptunk,fizikailag bántalmazott 6 alkalommal(egyszer egy fogam bánta), illetve már nem volt önmaga, és nem is foglalkozott velem. Másfél évig voltunk együtt. Szomszéd távolította el. Belezúgtam egy másik emberbe. Pontosan azt éreztem amit te. Mintha nem tudnék nélküle élni. Összejöttem vele. Együtt voltunk kb másfél hétig... Hiába szerettem őt, és adott meg nekem mindent, és mutatta hogy ő mennyire szeret, sajnos nem tudtam elfelejteni a régi barátomat hisz tudtam hogy a lelke mélyén milyen ember, és hogy ha lemennek a gondok akkor rendben lesz minden. Rengeteg dolog összegyűlt akkor benne. Érettségiztünk, a szülei mind a kettő meghalt gázrobbanásban, nagymamája daganatos lett, de ő erősnek mutatta magát, de mégis összetört. Próbálkozott visszaszerezni, de nem ment abban az időben. Összejöttem a sráccal aki udvarolt nekem. Tetszett. Úgy éreztem ő az igazi...Lefeküdtünk. LEGNAGYOBB HIBA VOLT!!! De rá kellett jönnöm, hogy a régi párom a lelke mélyén jó ember, és tudom hogy nem ilyen, hiába hogy sokat balhéztunk. Visszaszerettem volna kapni őt. Felmentem hozzá (150 kilométerre lakott tőlem a felvidéken) Megcsókoltam mikor beléptem és elsírta magát majd elbeszélgettünk. Látszott rajta, hogy megkönnyebbült és hogy akarja a dolgot. (hozzá teszem kiosztott a válásunkkor nagyon komolyan). Egy csapásra más ember lett. Azóta egy ütés nem volt. Egyetlen egy bántalmazás sem, sem pedig rossz szó!!! Született két gyermekünk a harmadikat várom! Tanács: Hiába volt a másik férfi, nem ment. Tudtam hogy milyen ember a mostani férjem. Hiába ütött meg és adtam neki rengeteg esélyt... nem élt vele. De most ,BOLDOG VAGYOK!Harmónia, jókedv, boldogság, család. Mi kell még? Hidd el nekem jót tett éspáromnak is ez pár nap. És hamarosan jön a baba! Ha esetleg pár tanácsra van szükséged, vagy történetre, akkor írj privátban! Tudok neked segíteni! Ugyan ez történt velem is! 27/L
2017. jan. 27. 14:15
 6/9 TóthBrigi27 válasza:
Írtam neked privát üzenetet, nézd meg ha lesz időd.
2017. jan. 27. 17:08
 7/9 anonim válasza:
Nos nekem egy 3 éves kapcsolatom volt, ami korántsem volt boldog. Szakítottunk, beleszerettem a másikba úgy éreztem ő az aki kell. Egy hétig jó volt vele, de utána rám tört a régi emlék. Hiába volt rossz, és minden erőmmel azon voltam, hogy felejtsek,kedves volt, odafigyelő és segítőkész, és egy jó pasi, rá kellett jönnöm, hogy ő csak egy ember. A régi barátomat senki nem pótolhatja. Nem ő volt az első és a második sem, de a legnagyobb! Kedves kérdező: Ne add fel a régi kapcsolatod, hanem próbáld megoldani! Ha eddig rossz volt, üljetek le beszéljétek meg, legyél te az okosabb. Nekünk segített. Azóta együtt vagyunk pár hónapja és jobb mint valaha! Garantálni tudom a változást és a boldogságot! Vegyél erőt magadon, menj el hozzá vagy hívd fel őt, csókold meg vagy adj neki puszit, és meglátod minden más lesz. Nekem segített hogy ő feljött hozzám és ezeket tettem, neked is segíteni fog. Nem fogod hamar elfelejteni, és látszatboldogság lesz az újjal. Kíméld meg magad ettől! 22/L
2017. jan. 28. 07:52
 8/9 anonim válasza:

Kedves kérdező! Szerintem pedig bűn is meg nem is. Két évet nem lehet elfelejteni ilyen hamar. A másik csak eszköz arra hogy felejts. Hiába érzed azt amit leírtál attól még a régi ott lesz. Ne hagyd magad légy te az okosabb, és beszéljétek meg. Okos enged, szamár szenved. Légy te az okos!Ne felejts, mert felejteni nem lehet, de old meg vele!

Nem bűn, mert nyitott vagy másra. De nem leszel vele ilyen hamar boldog. Azonban ne ugorj bele egy másik kapcsolatba. Azok alapján amiket leírtál, nem vagy még magadban sem biztos, nem még az érzéseidben.

Én megbeszélném a régi párommal hogy ne indítsunk fehér lappal, de próbáljuk meg végre normálisan,odatéve magunkat boldogok lenni egymásra koncentrálva. Ezek után ő is nyitott lesz, a férfiak ilyenek a szívüknél kell őket megragadni. Tapasztalatból mondom. Túl vagyok egy eljegyzésen, közbeni szakításon és megcsaláson és egy átbeszélt éjszakán. Esküvő hamarosan a régi vőlegényemmel! 26/L

2017. jan. 28. 08:28
 9/9 anonim válasza:

[link]

7. vagyok: ajánlom figyelmetekbe! Küzdjetek meg egymással! Voltak terveitek? Voltak szép pillanataitok? Terveztetek közös jövőt? Ne hagyjátok elveszni! Add a volt barátod tudtára, hogy igenis Nő vagy és kitartasz mellette! Nekem sikerült! Akkor neked is menni fog! Hidd el, az első beszélgetésnél szembetűnő lesz a változás!

2017. jan. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!