Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éves kapcsolat után bűn, ha hamar szerelmes leszel másba?
A helyzet az, hogy a volt párom akivel 2 évet töltöttem, kifordult magából, fizikailag bántott is, és hosszú hónapok óta már semmilyen nem volt a kapcsolatunk.
Szakítás lett a vége...
A bonyodalom az, hogy van egy fiú aki viszont már a szakítás előtt is közel került hozzám (csak beszélgetés szinten) és a kapcsolat végetértével ez csak mégjobban elmélyült.. Nemtudom ez helyes-e? Ugy értem nem akarok egyből másik kapcsolatba ugrani, de úgy érzem szeretem és már most megőrülnék nélküle.. Mit gondoltok eről? Ti hogy csinálnátok? Várni kell még egy két hónapot hogy alakuljon a dolog, vagy egyáltalán nem helyes ez?
Miért lenne bűn? Ugyan így voltam én is, csak engem nem bántalmazott az exem, szimplán nem egy irányba terveztünk haladni és kiszerettem belőle valamelyest. Közben én is beszélgettem a mostani párommal, amikor szakítottunk az exemmel, talán 1-2 hónap telt el, találkoztam vele, és már aznap megtetszett. Nekünk sem telt sok időbe, mire összejöttünk, de nekem az elején még rossz volt. Furcsa volt két év után, és ezt csak az idő tudta megoldani. Azóta semmi baj nincs (azon kívül, hogy az exem random jelentkezik), a párommal teljes mértékben szeretjük egymást, és vele tervezem leélni az életem. :)
Tedd azt, amit a szíved súg, DE azért az eszedre is figyelj. Ha még korainak érzed, várj vele, kérd meg, hogy legyen türelmes. De ha neked egyáltalán nem rossz érzés, akkor miért ne vághatnál bele? Én azóta is visszahallottam az exemtől, hogy milyen könnyen túlléptem rajta, csak ő nem tudja a valós történéseket. Mindamellett, nem is érdekel, mit gondol, úgyhogy ettől neked sem kell tartanod.
Kedves kérdező! Szerintem pedig bűn is meg nem is. Két évet nem lehet elfelejteni ilyen hamar. A másik csak eszköz arra hogy felejts. Hiába érzed azt amit leírtál attól még a régi ott lesz. Ne hagyd magad légy te az okosabb, és beszéljétek meg. Okos enged, szamár szenved. Légy te az okos!Ne felejts, mert felejteni nem lehet, de old meg vele!
Nem bűn, mert nyitott vagy másra. De nem leszel vele ilyen hamar boldog. Azonban ne ugorj bele egy másik kapcsolatba. Azok alapján amiket leírtál, nem vagy még magadban sem biztos, nem még az érzéseidben.
Én megbeszélném a régi párommal hogy ne indítsunk fehér lappal, de próbáljuk meg végre normálisan,odatéve magunkat boldogok lenni egymásra koncentrálva. Ezek után ő is nyitott lesz, a férfiak ilyenek a szívüknél kell őket megragadni. Tapasztalatból mondom. Túl vagyok egy eljegyzésen, közbeni szakításon és megcsaláson és egy átbeszélt éjszakán. Esküvő hamarosan a régi vőlegényemmel! 26/L
7. vagyok: ajánlom figyelmetekbe! Küzdjetek meg egymással! Voltak terveitek? Voltak szép pillanataitok? Terveztetek közös jövőt? Ne hagyjátok elveszni! Add a volt barátod tudtára, hogy igenis Nő vagy és kitartasz mellette! Nekem sikerült! Akkor neked is menni fog! Hidd el, az első beszélgetésnél szembetűnő lesz a változás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!