Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékelnéd ha valaki elfutna hozzád (40km), mert szeretne látni, de nincs pénze buszra?
Nem. Mert azt akarod, hogy értékeljem.
Ha te el akarsz jönni hozzám, le akarsz futni 40 km-t, azt azért tedd, mert látni akarsz. Ha akkor is megtennéd, ha nem várnál cserébe semmit. Ha nem úgy fogod fel, hogy "én ezt megtettem érted", mikor senki nem kért rá.
Mert már azt nézed, te mit kaphatsz cserébe ezért.
Hmmm, egy futónő.
Jó izmos punci..., jöhet!
Amikre gondolnék: - megőrült
- sportőrült, akit nem is én érdeklek, ha büdösen és izzadtan jön
- mélyszegénységben él, akivel az életvitelünket nem lehet összeegyeztetni
Pont hogy ismerkedesi fazisban orul meg az ember. Komoly kapcsolatban meg mar nem biztos hogy rohangalni fog. Pont forditva van! De nem baj :D
Te erzed mennyire normalis ez neked. Latod pusztan a teny sokakat elriaszt de a korites sokat szamit
Elmebetegnek tartanám.
Plusz távol álljon tőlem, hogy a pénzre hajtsak, de azért akinek 600 forintja sincs, az tényleg valami mélyszegény kategória, aminek általában oka van.
Van egy ismerősöm aki hosszútávfutó, ő szokott csak úgy két város között futkosni, ráér, megnézi a tájat, jó edzés. Az ő esetében nem lepődnék meg egy ilyen lépésen, még ismerkedési fázisban sem.
Mástól viszont túl drámai és hatásvadász lenne, amit valószínűleg azért tesz, hogy a csajt próbálja lenyűgözni egy nagy "romantikus" gesztussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!