Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A baratnőm már nem szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőm már nem szeretne?

Figyelt kérdés
Az utobbi egy hetben barmi otletet felhoztam csak hisztizni kezdett vagy veszekedni. Legutobb is mondtam neki , hogy rokonom nagy haza ures lesz egy hetvegere es ott ellehetnenk kettesbe. Foztem volna neki vacsorat aztan kellemes relax masszazst kapott volna, gyertyafenyes furdovel ahol szinten kenyesztettem volna, de semmi oromot nem lattam az arcan. Es az utobbi hetbe akarmit mondok ugy csavarja tekeri a dolgokat , hogy a végén én legyek a bunko ember. 3 eve vagyunk egyutt. Szinte mindig ott vagyok mellette ha valami problemaja van egybol probalok neki segiteni. Bulikba nem jarok maximum neha munkatarsaimmal sorozni egyet. Nyugodt kedves termeszetu ember vagyok es nem ertem miert ilyen velem. Tegnap ota az uzeneteimre se valaszol. Mar hajnalba irt csak annyit hogy majd egy-ket pillanatra meglatogat a munkahelyemen.
2016. dec. 22. 05:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán nem programokkal kéne bombázni, hanem le kéne ülni és megkérdezni, hogy mi a baja! És nem itt kérdezni, ami egyébként igen nagy valószínű, hogy már nem is lesztek hamarosan egy pár.

De a kommunikációra miért vagy lusta? Nem magadat kéne itt fényezni, hanem a szádat kéne használni és megkérdezni őszintén, hogy miért ilyen!

Gondolom ez eszedbe se jutott, mert akkor már ide leírtad volna, hogy már beszéltél vele erről!

2016. dec. 22. 06:42
 2/7 A kérdező kommentje:
3x már volt hasonló beszélgetésünk , és mindig azt kaptam válaszként , hogy ő ilyen természetű...
2016. dec. 22. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ő ilyen természetű, akkor meg hagyd ott, mert megváltozni nem fog, te pedig nem vagy vele boldog. Mondjuk ezt nem is csodálom.

Ennek így semmi értelme nincs, ha egyikőtöknek sem jó ez a kapcsolat, ti sokkal boldogabbak lennétek külön.

Ne érdekeljen, hogy jön a karácsony, tedd ki szépen a szűrét!

Ha most nem, mert karácsony, aztán nem, mert szilveszter, aztán jön a valentin nap, stb. és a végén elrohant melletted úgy 4 év, hogy mindig csak toltad a szakítást távolabb.

Vegyél erőt magadon, tedd ki, karácsonykor vigasztalódjatok a családdal, és szilveszterkor már szingliként mehettek bulizni.

2016. dec. 22. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szakít. Next!
2016. dec. 22. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Miféle nő az amelyik nem örülne egy ilyen kényeztetésnek? Ha ő ilyen természetű, és ezt ki is jelenti az azt jelenti, hogy változni sem fog. Szerintem keress egy olyan lányt aki értékeli a kedvességet.
2016. dec. 22. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Valami miatt frusztrált. Ha nem te és a kapcvsolatotok az oka és mégis így tölti ki rajtad, akkor gondolkozz el rajta, hogy tényleg ilyen a természete és ez mennyi ideig viselhető el.
2016. dec. 22. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja-ja, ilyen természetű ... azzal, akit nem szeret igazán, akivel nem akar kettesben eltölteni egy hétvégét. Aztán egyszer majd jön valaki, akivel meg hirtelen nem lesz ilyen természetű... Szerintem felejtős a csajszi, kár több energiát pazarolni rá!
2016. dec. 22. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!