Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet játszani a szerelmet? Miért viselkedik úgy mintha szeretne?
Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja ismerjük egymást tettszettunk egymásnak , találkoztunk.
De alig tudtuk össze hozni a talit és már idegesek voltunk meloba hogy még nem volt semmi köztünk.
Nem tudom milyen egy szerelmes férfi .
Úgy csokolt meg mintha erezne irántam valamit , kedves volt velem, sokat kérdezett rólam, beszéltunk a jövőről és ő hozta fel.
Velem máshogy beszél máshogy néz rám.
Zavarban van néha mellettem , mikor hozzá értem nem tudta mit csináljon....
Én szerelmes lettem bele mar a legelején éreztem valamit és nem tudom miért van ez sosem gondolt volna hogy ez lesz velem.
Szóval ha nem érez semmit , akkor miért teszi úgy mintha igen?
2017. jan. 6. 15:04
1/2 anonim válasza:
Meg lehet, skan ezt teszik, hogy miért? Szexért!
2/2 anonim válasza:
Szeret, csak nem tudja kifejezni. Számítógép mellett nőtt fel, nem ismeri a normális emberi kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!