Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eloszor főnök, aztan szerető,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eloszor főnök, aztan szerető, most már nem főnök, de még szerető. Szerelmes lett? Varjam meg amig kimondja?

Figyelt kérdés
Fonokom volt (47F). Aztan szeretom lett. Mas lett a fonokom de tovabbra is tart a viszonyunk. En nagyon szerelmes vagyok bele. Lassan 2eve tart. Unnepek elott pedig elkoltozott az elettarsatol. Probal feltekenye tenni, minden nap felhiv, varja hogy chatre fellepjek es egybol ir.varjam meg mig kimondja? Vagy nekem kene eloszor kimondani? Erzesekrol nem nagyon beszelunk. Mintha rejtenenk egymas elol.... 28L
2017. jan. 20. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
28 évesen benőhetett volna már a fejed lágya.
2017. jan. 20. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfitől ne várd ,hogy kimondja,hogy szeret ne legyél már ennyire ostoba,28évesen!! Tiszta vicc vagy!
2017. jan. 20. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Kb. ilyen szintű értelmet látok, amikor a huszonéves lányok hangoztatják, hogy "érett" gondolkodásúak. :/
2017. jan. 20. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

LOL. eleg szarul csinalnak a fenti kommentelok valamit, ha meg eletukben nem hallottak hus-ver ferfitol, hogy szeretik Oket.

Amugy ha most a macska-eger harcot jatszatok a szeretoddel, en kilepnek ebbol. Elhagyta az elettarsat? Erted? Vagy kitette mert megtudta h kepben vagy? Nem mindegy.

Amugy nem a szeretonek kellett volna tartania magat, nem O csalja az elettarsat, hanem forditva. Viszont szerintem az ilyen ferfi (komolyan 47, de hol a feleseg, a csalad? Vagy volt mar egy elozo? Akit megcsalt a jelenlegi elettarsaval?) ha jol sejtem a dolgot SOSEM lesz kepes megallapodni. Ha szeretnel egy normalis kapcsolatot valaha is hagyjad el, ha hozzad koltozik majd Teged is el fog hagyni. Arrol nem is beszelve, hogy konyorgom majd'20 ev van kozottetek! Neked majd 35 evesen jon a baba-para, O meg mar nem akarja...es tok jogosan!

Szoval hogy mit kene tenned? Otthagyni.

(Bocsi ha tul negativ nem artani szeretnek, ez a velemenyem, sok olyan not lattam mar, aki egy ilyen miatt sajnos ugy jart, hogy jelenleg az egyedulallo eros anyak taborat kepviseli egy gyermekkel, ferfi sehol es O is es a gyermeke is boldogtalan.)

2017. jan. 21. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!