Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennel a fonok szeretoje? Volt mar valaki ilyen helyzetben? Hogy alakult?
Én sosem mennék ilyenbe bele. Ez előbb-utóbb úgyis visszaüt ha kiderül a munkatársak előtt. Akkor olyan cikibe kerülsz, hogy úgyis kilépsz. Ha meg nem érzi valaki ezt cikinek, akkor az "hivatásosan" is művelheti ezt.
Nekem volt egyszer egy olyan kolléganőm aki lefeküdt a főnökkel, utána meg az egyik munkatársunk barátnője lett. Ő nem érezte magát cikinek, pedig az egész cég őt fikázta a háta mögött.
Személyes tapasztalatom annyi volt, hogy flörtölni próbált bent a főnököm. Amíg ez csak szóban ment, addig benne voltam, mert kicsit poénosnak is találtam. De amikor az első közös karácsonyi céges bulin nyilvánosan rám akart mozdulni, akkor ott mindenki előtt utasítottam vissza. Így nem is kerültem szóbeszéd tárgyává.
Utána azt hallottam vissza, hogy volt már előttem egy kolléganő aki belement a játékba, de amikor a főnök megunta, akkor a csaj repült. Szóval jól döntöttem!
Ja és a fizetésemeléshez is elég volt a szaktudásom és a szorgalmam. Azért nem mindegy.
Egyik munkahelyemen egyszer az igazgató (nő) rám mászott, megpróbált még leitatni is, hogy ágyba vigyen. Nem álltam kötélnek ... hát nem volt egyszerű onnantól az életem a cégnél ...
Szóval ha a főnök akar tőled valamit akkor két lehetőség van: egyrészt visszautasítod, így a munkahelyed veszélybe kerül, vagy a munkakörülményeid meredeken romlanak; másrészt elfogadod, így addig, amíg a babája vagy, jó lesz neked, majd ha megunt akkor az első variáció lép életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!