Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy luxusprostituált voltam?
Beleszülettem a jólétbe, úgy nőttem fel, hogy amit kitaláltam, azt általában napokon belül megkaptam. Aztán 17 éves koromban tönkrement minden és mivel képtelen voltam elképzelni magamat pultos lányként, vagy szórólaposztóként, egy barátnőm bemutatott pár embernek, akikkel jól éreztem magam és támogattak. Így gond nélkül élhettem, tanulhattam, utazgathattam, nem ment tönkre az életem.
De most a barátommal együtt vagyunk és ő mindent elmondott az életéről, a kellemetlen részleteket is... Elhatároztam, hogy én is őszinte leszek, de félek a reakciójától.

Érdekes kérdés.
Számomra is eléggé elkülönülnek ezek a dolgok.
Szerintem egy nő is szexelhet érzelem nélkül, nem gondolom, hogy ez rossz.
Léteznek kitartott nők, nem gondolom, hogy ez rossz.
Ha kombinálod a kettőt, ennek sem kellene rossznak lennie.
Élvezted? Örömöd lelted benne? Kedvelted őket? Attól függ, hogy élted meg szerintem. Ha alapból is lefeküdtél volna velük, mert vonzónak tartottad őket, ők pedig kitartottak, mert megtehették és kedvük volt hozzá, az oké.
Ha nehéz volt rászánnod magad, úgy érzed rosszat tettél, esetleg azzal voltál, akit nem kívántál, akkor egész más a helyzet.
Úgy meséld el, ahogy történt. Nem hiszem, hogy megundorodna tőled.

Én mélységesen elítélem az ilyent, de azt mondom ha szereted a pasit ne mondd el, egy pasinak nem kell mindenről beszámolni a múlt csak rád tartozik, lehet nem is lesztek örökre együtt és ha ő az elején ezt nem vágta le, hát akkor ez van.
Én biztosan nem akarnék tudni pikáns részleteket a pasim múltjáról és semmilyen ilyen dolgot, ha úgy hozná az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!