Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy haverból társ legyen?
Nekem van egy haverom évek óta,de teljesen kizártnak tartom,hogy legyen köztünk bármi több! Nem jön be a férfi külsőleg egyáltalán! Ha bejönne,szerintem átalakult volna! De nem évek múlva! Én azt gondolom,ha haverságnak indul és egy éven belül nem változik át,az már nem is fog! Egy év alatt azért jól kilehet ismerni egy embert!
Belezúgtál a haverodba? Ha viszonzatlan,a barátságod rámehet ha megtudja!
Lehetséges, nálunk összejött :D Én 24, ő 25 éves. 14éve ismerem. Kb 15 éves voltam mikor elkezdtünk haverkodni, aztán 18évesen már nagyon jó barátok voltunk. Soha nem történt köztünk semmi, még csak csók sem! Részegen mindig mászott, de igazából minden nőre, szóval ez nem volt kiváltság :D
Egyik napról a másikra elkezdtünk másképp viselkedni egymással, aztán egy este összejöttünk. Én magam sem tudom hogy hogyan történhetett :D Soha nem gondoltuk volna, hogy mi valaha egy pár leszünk. 4Éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!