Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít rossz pontnak a cigizés? 19/F
Eddig 4 kapcsolatom volt és abból 2 ember gyakorkatilag írtózótt attól, hogy cigizem és csak annyit mondtak, hogy ne mellettük csináljam. Úgy vertem észre, hogy azért a legtöbbjüket mégiscsak zavarja valamilyen szinten. Valaki csak eltűri, valaki meg idegbajt kap tőle (az elmúlt pár hétben 10ből kb 7 lány ebbe a kategóriába tartozik).
Igazándiból 15 éves korom óta csinálom, nem vagyok rá annyira büszke, hogy hangoztassam is, csak úgy vettdm észre, hogy ez sokaknál kizáró ok.
Nalam egyertelmuen kizaro ok, bar szerencsere valahogy engem mindig elkerult barati meg kapcsolati szinten is az a reteg, akinel ez a szokas meg valahogy mindig divik. Nalam egyreszt azert kizaro ok, mert budos (hiaba a szajviz meg rago meg akarmi, egy nem dohanyzonak mindig zavaro lesz, mert mar bele van ivodva mindenedbe), masreszt pedig mert egyszeruen nem tudom intelligens embernek tekinteni azt aki ezreket kolt arra, hogy mindenfele betegseg kockazatat megnovelje es melle meg igenytelen is legyen, igy tul sok kozos pont mar eleve nem lenne.
Lehet lepontozni, mint mindig ilyen kerdeseknel :"D.
Nem tudom nekem az hogy dohanyzok soha nem nehezitette meg a tarskeresést.
25eves uagyok, 5.parkapcsolatomban vagyok. 5böl 2en,jelenlegi párom is dohanyzik.
Ettöl soha senki nem mondta hogy pl büdös a hajam.
Igen,akarat kerdese. Amikor terhes lettem egyszerre leraktam.
Viszaszoktam sajnos. De nem all szandekomba leszokni. Tudom hogy draga,karos.
Ettöl fügetlen egy dohanyzo is lehet igenyes.
Ha meg valaki beleszeret valakibe aki dohanyzik,es a cigaretta miatt nem jön vele ösze jobb is.
Van akit alapjaraton zavar van akit nem.
Senkinek nem kötelező öszejönni egy dohanyzoval.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!