Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 7 év után számítha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 7 év után számíthat a nő arra, hogy családot alapít vele a férfi?

Figyelt kérdés

7 éve vannak együtt, a férfi 26, a nő 25. Mindkettőjüknek sokadik kapcsolata, együtt élnek régóta. A nő szeretne családot, karriere van, stabil állása. A férfi nem szereti a munkáját, de stabil helye van. Saját lakás, félretett pénz, külön kassza. Se eljegyzés, se házasság, se gyerek. A nő mindig megkapja, hogy a férfi még nem áll rá készen, mert élni akar, de ezt nem tudja állítása szerint kifejteni, hogy mit jelent.

Mindketten önbizalomhiányos emberek.

2016. dec. 30. 12:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Engem az zavar a legjobban, hogy mikor megkérdezzük(én is), hogy mit ért az alatt, hogy élni akar, azt mondja nem tudja. Tutti, hogy tudja szerintem, csak gyáva megmondani. A barátnője szerint valóban nem tudja.
2016. dec. 30. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Én az vagyok, aki a panaszkodást hallgatja és tanácsot ad, amit abszolút nem fogad meg a lány.

A srác nem keres másik munkát csak panaszkodik lassan 2 éve. Nem tudja mit akar helyette. Nem tud semmit. Nincsenek barátai, a munkahelyén sem.

Keserű és sikertelen.

A lánynak azért kell a gyerek, mert már minden elért, amit el akart érni. Karrier téren, baráti téren, látott világot, folyamatosan képzi magát. Ez már egy ideje így van és tök normális, hogy neki már jönne a következő szint.

2016. dec. 30. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

" tök normális, hogy neki már jönne a következő szint."

Nem, ez nem normális hozzáállás! Na, ezért nem kéne egyes fiataloknak gyereket csinálni, mert így állnak hozzá, hogy a gyerek egy következő szint..stb.

A gyerek = felelősség, szeretet, törődés, pozitív mentalitás, odafigyelés..stb és ehhez KÉT SZERETŐ SZÜLŐ SZÜKSÉGES!!

Aztán meg pakolják ész nélkül fel a fb-re a fotókat, visszacsatolásokat kérni.

2016. dec. 30. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

És még valami, a gyerek nem egy következő szint, vagy valami ilyen alpárira lefokozott valami,

a gyerek a szerelem gyümölcse, amit ápolni szeretni törődni...stb. szükséges, hogy ne egy önbizalomhiányos, érzelmileg visszamaradott személy legyen!

2016. dec. 30. 13:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Kössz de gyerekem van, bizony ez a következő szint, ahogy te is írtad. Valami, amit nem tapasztalt még az ember. Attól, hogy máshogy hívod ugyanarra gondolunk.

Arról meg inkább ne is beszéljünk, kik azok, akik nem tudják helyén kezelni a közösségi oldalakat, mert frissen rászabadultak és most ismerkednek vele.

Egyébként egy 7 éves kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak, és állítólag szeretik egymást, semmi problémájuk azon kívül, hogy már évek óta ugyanaz van. Hetente többször szexelnek, nem emelik fel a hangjukat nézeteltérésnél és minden nap szerettel bánnak egymással.

Egyébként egy huszonéves, magasan képzett, karrierrel rendelkező, sokatlátott ember, aki már több éve együttél a párjával és évek óta fenntartja magát, mennyivel is alkalmatlanabb a szülőszerepre, mint egy harminc éves ember, aki az életben nem látott túl a faluján, és hozzáment az első férfihoz, aki két szót szólz hozzá?

A lány kifogástalan, klassz anya lenne belőle, de ez a srác.. kedvelem, mert jópofa és szórakoztató meg nem rossz ember, de nem tesz semmit a közös életükért, de még a sajátjáért sem.

Szerintem csak fél, hogy nem találna másik társat, ha dobná a barátnőmet. Azért egy elég alacsony, duci, sikertelen férfiről beszélünk, aki nincs a toppon kommunikáció terén.

Csak szerettem volna valamilyen sikertörtenetet hallani, vagy egy tanácsot, hogy mit csináljon a barátnőm, hogy végre megkérje a srác. Amúgy diétáznak, de csak a lány fogy, ez is zavarja a srácot. Mozogni egyik sem hajlandó.

2016. dec. 30. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Kössz de gyerekem van, bizony ez a következő szint, ahogy te is írtad. Valami, amit nem tapasztalt még az ember. Attól, hogy máshogy hívod ugyanarra gondolunk."

Tehát akkor teljesen mindegy, hogy valakit k..rvának, r..bncnak, vagy utcalánynak, vagy örömlánynak hívunk, hisz ugyanaz a jelentésük, DE

NEM MINDEGY HOGYAN TÁLALOD!!!! hogyan nevezed!

"Egyébként egy 7 éves kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak, és állítólag szeretik egymást,"

Állítólag???? Hát ez nekem nem mond túl sok pozitívat! Most akkor szeretik egymást vagy nem? Nincs olyan, hogy állítólag!

Én szeretem a páromat, ezt ki tudom jelenteni!

De mi az, hogy állítólag???? Nevetséges!

Tehát, akkor nem biztos, hogy szeretik egymást, de ettől függetlenül a csaj akar gyereket egy olyan lusta semmirekellő embertől, aki nem hajlandó a változásra, nem hajlandó azért tenni, hogy a saját életét jobbá tegye ("Amúgy diétáznak, de csak a lány fogy, ez is zavarja a srácot. Mozogni egyik sem hajlandó." "aki nincs a toppon kommunikáció terén.")!

Csodás jövő elé néznek!

Miért akar a csaj tönkretenni egy nemlétező gyerek életét?

Ettől az embertől nem fog jó példát látni!

"Egyébként egy huszonéves, magasan képzett, karrierrel rendelkező, sokatlátott ember, aki már több éve együttél a párjával és évek óta fenntartja magát, mennyivel is alkalmatlanabb a szülőszerepre, mint egy harminc éves ember, aki az életben nem látott túl a faluján, és hozzáment az első férfihoz, aki két szót szólz hozzá?"

Az, hogy milyen végzettséged van, mit láttál a világból az nem egyenlő azzal, hogy jó szülő is lennél!

A szülői szerepbe bele kell tanulni. Ha magaddal nem vagy rendben, ahogy írod, ők önbizalomhiányosak (egy ilyen embernek NEM VALÓ GYEREK!!) akkor hogy akarnak felnevelni egy teljesen új embert?

Gondolom az iskolában nem a tökéletes anyává válást tanulta, tehát ne gyere légyszi azzal, hogy jó karrierje van..stb.. mert ennek semmi köze a családalapításhoz, max csak anyagilag, DE NEM SZELLEMILEG!!

Lehet neked jó fizető menő állásod, ha szellemileg éretlen vagy!

Egyébként ne foglalkozz az ő életükkel, a csaj is nagyon elvakult, nem látja azt, hogy ez az ember nem fogja boldoggá tenni.

A csaj siettetni akarja a dolgokat, pedig nem kéne!

2016. dec. 30. 14:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért állítólag, mert a srác nem veszi el ennyi idő után sem, nem akar gyermeket vállalni, és ezeket nem elvből hagyja ki.

Nekem ebből nem az jön le, hogy vele képzeli el az életét, ezért is tettem fel a kérdést.

Az vállaljon gyereket, aki valamit tovább is tud adni. Nem csak pénzt, hanem látásmódot, értékeket. Ha ezekkel rendelkezel sikeres vagy a munkádban és a kapcsolataidban.

Ha nem.. akkor pedig itt fröcsögsz ostobán a gyakorikérdéseken olyanról, amit senki nem kérdezett tőled.

Több hozzászólásodra nem fogok reagálni.

Olyan viszont érdekelne, hogy aki x évig nem vette el a barátnőjét, az x év után miért tette, mi az, ami változott.

2016. dec. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!