Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 7 év után számítha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 7 év után számíthat a nő arra, hogy családot alapít vele a férfi?

Figyelt kérdés

7 éve vannak együtt, a férfi 26, a nő 25. Mindkettőjüknek sokadik kapcsolata, együtt élnek régóta. A nő szeretne családot, karriere van, stabil állása. A férfi nem szereti a munkáját, de stabil helye van. Saját lakás, félretett pénz, külön kassza. Se eljegyzés, se házasság, se gyerek. A nő mindig megkapja, hogy a férfi még nem áll rá készen, mert élni akar, de ezt nem tudja állítása szerint kifejteni, hogy mit jelent.

Mindketten önbizalomhiányos emberek.

2016. dec. 30. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szvsz ha a férfi 7 év után is "élni akar", akkor ha valaha családot is alapít, az nem ezzel a nővel lesz.
2016. dec. 30. 12:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

2 év után is lehet tudni, hogy a másikkal akarod leélni az életed, és vele akarsz gyereket.

7 év után ez csak duma, hogy ne kelljen kimondania, hogy te csak addig vagy jó, amíg nem jön nálad jobb. Ne áltasd magad.

2016. dec. 30. 12:36
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Mindkettőjük életkorából kivonva a 7 évet-soakadik kapcsolata mindketőnek ?! Hm ?! Meg önbizalomhiányosak ???? De pár év alatt volt egy pár numera mindkettőnek ? Valahogy nem értem én ezt. Stabil helye kinek van manapság ? 7 éve együtt és külön kasza ?! VICC
2016. dec. 30. 12:36
 4/17 Szergej55 ***** válasza:
100%
Érdekesek ezek az élni akarok még emberek. Mit akar? Még több buliba menni és hetente egyszer berúgni, vagy mit? 7 év után nem feltétlen számítanék komolyra ilyen típustól, de persze honnan tudnám pontosan.
2016. dec. 30. 12:39
 5/17 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Szerintem, ha 7 év után a pasi még mindig nem biztos magában, vagy nem áll készen, akkor ott egye meg a fene.
2016. dec. 30. 12:42
 6/17 A kérdező kommentje:

A nőnek a 4. kapcsolata, amiből 2 évekig tartott, a férfinak a második hosszútávú kapcsolata.

Gondolom még szűz vagy, azért nehéz ezt elképzelned.

2016. dec. 30. 12:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Alacsonyak mindketten(170 alatt). Ducik és szemüvegesek. Innen ered az önbizalomhiányuk.
2016. dec. 30. 12:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Stabil helye pedig annak van, aki x éve dolgozik valahol, megbecsülik és elismerik a munkáját és nehezen helyettesíthető.
2016. dec. 30. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Erre a választ kedves kérdező, NEM ITT kéne megkapni, hanem a párodtól együtt mikor beszélgettek erről.

Fiatalok vagytok még.

Most tegyük félre ezt a negatív megítélést az élni akarok szövegnél, ami most szerintem nem azt jelenti, hogy más csajjal akarja végig bszni az éjszakákat.

Egy gyermek vállalása komoly FELELŐSSÉGGEL, lemondásokkal, törődésekkel és még sok mindennel jár, és nem biztos, hogy 26 évesen erre érettnek érzi magát egy férfi. Még lehet, hogy a haverokkal szeretne egy kicsit lenni, vagy veled kiélvezni a boldog szabad fiatalságot. Hisz ha már ott a gyerek MINDEN MEGVÁLTOZIK!!!

Én 26 éves nőként se érzem még magam arra, hogy fel tudjak párommal nevelni egy gyereket, pedig ő már 32 éves, és 4 éve leszünk együtt, igaz még nem éltünk együtt.

Nálatok mi ez a külön kassza?? Semmi értelme sincs.

És te így akarsz családot alapítani ennek tudatában?

Lehet, hogy 3 hónap múlva a pasid felmond, mert már utálja a munkáját és nem akar ott lenni. Azért ebbe is gondolj bele, hogy 100% nem fog a jelenlegi munkahelyén maradni. És gondolom kell egy kis idő míg újat talál.

Nem a mennyiség számít még mindig, hanem a minőség!

Minek agyalsz még ilyeneken, mikor minden rendben van a kapcsolatotokban? Minek generálsz fölöslegesen problémát?

25 éves nő vagy, ráérsz még akár 28-30 évesen is szülni!

Egyébként remélem tudod, hogy az önbizalomhiányotokon változtatni kéne, mert akkor a gyermeketek is ugyanolyan önbizalomhiányos lesz, mint ti! Hisz mindent rólatok fog mintázni a gyerek! Számára ti lesztek a követendő példa!

2016. dec. 30. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

ui.: ha zavar a súlyod, akkor változtass rajta!

A többi, amit felsoroltál, az csak üres kifogás!

Én 159 centi vagyok szintén szemüveges, akkor most én is legyen önbizalomhiányos ezek miatt? Párom 172 centi.

Erről csak ennyit!

2016. dec. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!