Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, vallottak már nektek szerelmet? Hogyan fogadtátok?
Én nőként már vallottam szerelmet, háromszor... 1 sráccal normálisan meg tudtam beszélni hogy nem akar tőlem semmit, egy nem reagált egyáltalán és került, egy pedig mondta, hogy még nem érez így, soha nem érzett így senki iránt még, de kialakulhat irántam idővel (ő a párom).
2016. dec. 29. 16:02
Na az kéne még nekem, hogy valaki szerelmet valljon...
2016. dec. 29. 16:04
Igen, semmi különös......mondomneki ,hogy nagyon aranyos meg minden ,de ....ilyenkor kitalálok valamit ha nem tetszik. Ha tetszik akkor meg persze más a helyzet.
Személy szerint nekem jók esik ha szerelmet vallanak a lányok ,mert kicsit hiú vagyok !😁
2016. dec. 29. 16:26
Szerintem ez nem túl jó ötlet. Olyan, mintha a csattanóval kezdenéd a viccet. Ha ő még nem vett észre téged, ha nem sikerült belemelegednie, akkor túl korai.
2016. dec. 29. 16:45
Akármilyen nemű is vagy, csakis párkapcsolaton belül vallunk szerelmet, ez aranyszabály. Akármi van is, ha nem randiztok, nem _olyan_ a kettőtök kapcsolata, akkor a szerelmi vallomással a legkönnyebb elriasztani a másikat. Azzal meg főleg, ha nem is ismered igazán, csak letámadod az érzéseiddel, miközben ő jó esetben csak a neved tudja.
De a fenti paraméterek szerint vallottam már szerelmet. Párkapcsolaton belül. Mindig pozitív fogadtatásban és jellemzően viszonzásban is volt része. A legtöbben azért örülnek ennek.
2016. dec. 29. 17:04
Egy alkalommal, de nem mondott igazat a lány. Csupán egy hülye tréfa része volt. Elégé megviselt.
2016. dec. 29. 17:13
Megkérdeztem, hogy akkor lehet e anált.
2016. dec. 29. 17:19
Első találkozáskor lefeküdtünk, majd második alkalommal szex közben a fülembe súgta, hogy szeret 😃, 4 évig voltunk együtt. Még most is meghatódom, ha visszagondolok.
2016. dec. 29. 17:58
Nekem vallott. Elég furán: egyszer csak kapok a csajtól egy sms-t amiben csak annyi állt hogy "Szeretlek". Mondom mi a franc, eddig soha nem kaptam a csajtól üzenetet, hát még ilyet. Egy ismerősön keresztül ismertük meg egymást (aki hajtott is rá, bocsi pajtás) és csak formalitás miatt számot cseréltünk. Aznap este skypeon felkerestem hogy mégis mi folyik itt Gyöngyösön. Kiderült hogy megemlített engem a barátnőinek a sulijában vagy mi, ők meg elvették a mobilját és bepötyögték a mágikus szavacskát. Megerősítette hogy bár nem teljesen önerőből de szerelmet vallott. Lehettem vagy 17 és akkor nagyon meghatódtam ennek hallatán. Elég rusnya tini éveim voltak így kilábalóban belőlük teljesen hihetetlen volt számomra hogy egy lány tud úgy is tekinteni rám. Addig csak "fúj"-t meg "menj arrébb légyszi"-t hallottam a lányoktól mikor hozzám szóltak. Megéri ledobni pár kilót emberek, de tényleg. Mondtam neki hogy a távolság miatt kicsikét döcögős lenne a dolog. Ő erre csak annyit mondott hogy őt nem zavarja mert szeret. Akkor aztán tényleg oda voltam meg vissza. Annyira a fellegekbe voltam a szavak hallatán hogy teljesen letojtam hogy milyen a csaj, mindenképpen randizni akartam vele (nem volt ronda félreértés ne essék). A randink során volt jó pár dolog ami nekem nem klikkelt (pl.: nem volt egy atomfizikus leányzó, és nagyon előre sem tervezett pedig mind a ketten érettségi előtt álltunk), így hát offoltam a dolgot miután mindketten hazamentünk és diszkréten tudatni próbálta velem hogy ő már kufircolni akar(mindketten szüzek voltunk szóval ez is váratlanul jött). Mondtam hogy inkább fújjuk le a dolgot mielőtt még mélyebben belemásznánk, majd rá pár hónapra összejött a haverommal. Áldásom rájuk. 3 éve volt ez az egész és bár azóta nem volt más párkapcsolatom, nem bántam meg hogy lapátra tettem. Ez persze nem azt jelenti hogy megbántam hogy randiztam vele. Olyan löketett adott az önbecsülésemnek hogy nélküle talán nem ott lennék ahol most.A tiszavirág párkapcsolatunk után még jó ideig tartottuk a kapcsolatot és jókat beszélgettünk és segítettem hogy minden rendben menjen haverommal. Boldogan tekintek vissza az eseményekre, mondhatni hálás vagyok. Szerintem nagy áldás egy srácnak ha a lány kezdeményez, és ha nem is mennek jól a dolgok, ő értékelni fogja a lány törekvéseit hiszen a lányokban még mindig megvan ez az idegesítő berögződés hogy ők csak ülnek a seggükön és majd történik valami mert hát " a fiú dolga hogy csináljon valamit".
2017. jan. 5. 07:04
Előző vagyok.
Talán egyből a "szeretlek" kicsit tényleg erős. Nem mindenki olyan meghatódós mint én, de ez nem azt jelenti hogy nem kezdeményezhetnél. Egy randi felajánlása ugyanolyan hatással bír csak nem olyan egyenes. Feltehetőleg a személyiségét is csíped a srácnak szóval nem fog a pofádba röhögni, de ha mégis akkor talán sokkal jobb is mintha sumákolna. Nem mintha ez megtörténne. Sok sikert!
2017. jan. 5. 07:14
Kapcsolódó kérdések: