Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értele úgy élni 32 éves férfiként, hogy egyik
egyetlen nőből, egyetlen volt páromból (5 volt) sem
sikerül kiváltanom a fizikai vonzalmon túl a szerelmet?
Figyelt kérdés
Volt 1, 1.5, 2 éves kapcsolatom is, emellett 8 hónapos, és a legutóbbi 2 hónapos. Sajnos egyszer sem sikerült szerelmet kiváltanom a volt párjaimból, szakítottak is velem. Már kezdek beletörődni, hogy el vagyok átkozva és pár nélkül élem le az életemet. A legutóbbi, 2 hónapos kapcsolatomban nagyon beleszerettem a nőbe, de dobott. Csak szex volt, vonzalom és vágy, semmi több, semmi mélyebb érzelem. Vagy ha volt is mélyebb, nem lobbant lángra az a bizonyos szikra. Olyannyira elkeseredtem akkor, hogy véget akartam vetni az életemnek ennyi bukás után. Van olyan, akinek ez a sorsa?
2016. dec. 11. 19:16
1/9 anonim válasza:
nálam szex se volt 27 év alatt (és nem 27 vagyok) mégis látom az élet értelmét, és még mindig tele vagyok motivációval!
2016. dec. 11. 19:17
2/9 anonim válasza:
Kicsit nehéz így mit írni erre. Mi lehetett az oka szerinted, hogy nem szerettek beléd?
2016. dec. 11. 19:27
3/9 A kérdező kommentje:
Kevés barátom van, nem vagyok az a társasági ember. De mindig szeretek közösségbe járni, ha van kivel. Tehát arra nem lehetett panasz.
2016. dec. 11. 19:54
4/9 anonim válasza:
Arra tudok gondolni,hogy felszínes lányokat választottál magadnak,akiknek csak a külsőségek kellenek,az nem izgatta őket mi van belül.
2016. dec. 11. 20:50
5/9 anonim válasza:
Aki szerelmes, az a másiknak a lelkét, belső értékeit szereti, abba szerelmesedik bele, akár még a külső is meg tud szépülni egy igazán szerelmes embernek. Tehát vagy elgondolkozol, hogy benned "belül" van a baj, vagy csak egyszerüen felszines, értéktelen nőknél próbálkoztál.
2016. dec. 11. 21:46
6/9 anonim válasza:
És mit mondjon az aki még csak nem is szexelt ennyi idősen? Nők és férfiak is vannak így...
És az afrikai éhező kisgyerekek? Velük mi lesz?
Dobják el ők is az életüket?
Persze hogy van értelme élni, annyi szép dolog van!
Az élet nincs piros masnival átkötve, mégis ajándék.
2016. dec. 11. 22:29
7/9 anonim válasza:
Először is persze ,hogy van értelmed élni hiszen annyi szép dolog van az életben,most lehet,hogy egy kicsit magad alatt vagy,de majd összeszeded magad és rájössz,hogy az élet megy tovább.
Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehet ,hogy a nők akikkel összejöttél nem voltak beléd állítólag szerelmesek mégis több hónapig együtt voltak veled.Lehet,hogy mégis csak szerelmesek voltak beléd csak amikor vége lett a kapcsolatnak könnyebb volt azt mondani,hogy nem.Ill.irod ,hogy csak szex volt +vonzalom ezek szerint a külső adottságaiddal semmi gond akkor a belső tulajdonságaiddal lehet valami probléma?
2016. dec. 12. 15:12
8/9 A kérdező kommentje:
Kissé antiszoc vagyok. De mondom, szeretek menni ide-oda. Szeretek beszélgetni. Csak alig van 1-2 barátom. Valamiért nem jók a szociális készségeim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!