Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerintetek olyan szerelem/párkapcsolat, ami nem a szexen és a testi vonzalmon alapul?
Amelyik embernek fontos a szex, annak bizonyos szinten hozzátartozik, de alapjáraton nem azért szeretsz bele mert szexelsz vele. Főleg amikor még nem jutottatok el odáig.
Ez egy nagy plusszt ad a kapcsolatnak ha jó a szex. Nyugodtságot, vidámságot adhat ha kielégül mind 2 fél, és megkapja azt amire annyira vágyik a másik nemtől.
A szeretkezés a szerelem beteljesülése. Mikor teljesen átadod magad a szerelmednek és te is vágysz arra, hogy minden porcikája az tiéd legyen. Ez a kettő együtt jár. És ezt nem azt jelenti, hogy 0-24-be szeretkezik 2 ember, de ha megkívánják egymást, az teljesen természetes.
Sokan keverik a szezont a fazonnal. Én nem vagyok egy szexmániás nő. Értem ezalatt, hogy simán elvagyok nélküle, de ha szeretek valakit, vágyom rá, a csókjaira, simogatására, az érintésére, a közelségére, minden nap, ha lehetséges. Nem csak magára az aktusra, hanem a vele eltöltött teljes intimitásra, egybeolvadásra vágyom, hogy szerethessem és hogy ő is engem.
Nem vagyunk egyformák, kinek mire és mennyi igénye van.
Amúgy szerintem van ilyen, de én valahogy olyan 40 évnyi házasság után tudom elképzelni ezt. 25N
Mert impotens vagy vagy mi?
Elozonek meg, nem. nincsenek aszexualis parok.
Impotens ferfiak vannak akik jobb hijjan aszexualisnak valljak magukat , illetve kielt nok, akik ezeket lehuzzak /kihasznaljak/ .
Valaki fentebb leirta, mi a lenyege a szexnek. Anelkul nincs kapcsolat.
Ja meg a platoi szerelemrol...jellemzoen irodalmi romantikus 'talamany' koze nincsen a kapcsolatokhoz.
Minotauruszt sem lattem meg az utcan. /pedig elegge pias vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!