Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerintetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerintetek olyan szerelem/párkapcsolat, ami nem a szexen és a testi vonzalmon alapul?

Figyelt kérdés
Ahol a feleknek nem számít a szex, anélkül is szeretik egymást és megvannak együtt.

2015. júl. 8. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Elozonek meg, nem. nincsenek aszexualis parok.

Impotens ferfiak vannak akik jobb hijjan aszexualisnak valljak magukat , illetve kielt nok, akik ezeket lehuzzak /kihasznaljak/ ."

> És ezt gondolom onnan tudod, hogy... ja, bocs, elfelejtettem, hogy az alkeszek a megfelelő mennyiség után mindenről tudják az abszolút igazat, politikától mások magánéletéig. Hajrá ;)

2015. júl. 9. 02:37
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Es te honnan tudod, hogy vannak? En is ismerek asszexualis ferfit /igaz csak egyet/ asszexualis norol meg nem hallotam /olyannal viszont igen, aki valtig allitotta, h nem erdekli a szex, kozben hetente mas hapsival dugott/

Szoval menj aludni bözsi, vagy olvasd tovabb a gyurokurat meg mittudomen mit szoktatok csinalni.

2015. júl. 9. 02:42
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ugye, hogy nem is volt nehéz? :D

2015. júl. 9. 02:46
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Te figyelj mar, szerinted az impotens 24 eves srac miert nevezi magat asszexualisnak?

Kit erdekel, mit talalsz a wikipedian , most komolyan:-)

Foleg hogy a vegen irjak is, hogy fingjuk sincs az aszexualitasrol, csak talalgatnak, egy, mert ritka, ketto meg mert ahogy mondtam, az impotens hapsi elobb fogja azt mondani, h nem erdekli a szex, mint azt, hogy impotens.

Amit a wikin irtak, netto talalgatas, aszexualis norol mehg konkretan sosem hallottam, max azt tudom elkepzelni, h traumatizalt, de ez meg mint olyan 'elmulik' .

Szoval ja, ne higgy el minden hulyeseget amit aneten olvasol.

Meg a vegen olyan linkeket fogsz dobalni, hogy hitler tulkeppen a vilag es az emberiseg megmentoje.

2015. júl. 9. 02:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Amit írsz, tulképp hogy minden aszex pasi csak tagadásban élő impotens, tapasztalatból tudom, hogy hülyeség, mivel aszexuális pasi vagyok, aki nem impotens, szóval ez így myth busted. Innentől meg trágyavárként omlik össze az egész, ránézésre is nevetséges elméleted, mert gondoljuk már végig: ha egyszer vannak aszex pasik, miért lennének aszex nők is? Ha pedig vannak aszex nők és pasik, akkor miért ne lennének aszex párok? (Az egynemű párokról nem is beszélve) A te elméleted, miszerint MINDEN* aszex pár csak hazugság és megjátszás, sokkal logikusabb és valószínűbb. Meg jobban meggondolva, a Föld is biztos lapos, vagy méginkább kockaalakú. Az tök mindegy, hogy akik körbeutazták, ergo valami közük is van a témához, mind azt állítják, hogy bizony az inkább elnyújtott gömb alak lesz, ők hazudnak. Te jobban tudod a tutit a nappalidból, a gép mögül :) Nyugi, értem én, hogy frusztráló, amikor a világ nem igazolja a lelkibeteg, komplexusos és szexközpontú világképedet, de azért a hitleres megjegyzés kissé durva, mikor én tapasztalatokra és a témában érintettek állításaira építem a véleményem, míg a te teóriádhoz képest a szíriuszi gyíkemberek a ráció és empirizmus csúcsát jelentik :P

*Mert persze biztos vannak olyan párok is, amikről te beszélsz, csak épp az általánosítás teljesen alaptalan, igaz, nagyon praktikus, hisz lehetségessé teszi a magadfajta korlátolt véglényeknek, hogy még olyan minimális mértékben se kelljen gondokodniuk, amire storke kockázata nélkül képesek lennének.

2015. júl. 9. 09:59
 16/17 anonim válasza:
Szerintem létezik. Igazából ez egyfajta "Miért is ne?" kérdés.
2015. júl. 9. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Létezik. Pl. testvéri kapcsolatként, lelki kapcsolatként, barátságként. De ezek nem szerelmek. A szerelemnek a lényege pont a testi/kémiai vonzalom. Ilyenkor az agyban olyan anyagok termelődnek, melyek egy sor biológiai/kémiai változást eredményeznek.
2015. júl. 9. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!